Reklama

Reklama

Vrah ve mně

  • USA The Killer Inside Me (více)
Trailer

Kontroverzní kriminálka Vrah ve mně režiséra Michaela Winterbottoma, natočená na motivy knihy Jima Thompsona z 50. let, vypráví příběh dvojího života šerifova zástupce Lou Forda z malého texaského města. Charismatický, skromný mladík má temnou stránku – nenávist vůči ženám. Tak postupně odhalujeme, že se jedná o nebezpečného psychopatického sériového vraha. Ve filmu černějším než film noir se ukáže, že temné tajemství nemá pouze Lou... Podle režiséra jde o napínavý příběh, jenž vybízí k zamyšlení nad formami lidského násilí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (198)

Pokri 

všechny recenze uživatele

Kontroverzné? Ani náhodou. Násilné? Možno, ale to, že tam Affleck párkrát zmlátil niektorú z dvoch žien, sa ma nijak nedotklo, lebo to bolo natočené úplne sucho, bez emócie. Príbeh takisto slabý, tuctový. Vôbec by som to nenazval kriminálkou a ak mal byť záver tromfom, tak nebol. Slabý a rýchlo zabudnuteľný film. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Ja občas násilie vo filmoch rád ,ale toto je strašne chorý film. Režisér sa jasne vtom ukája, a celé je to o hovne .A ešte to má tu drzosť tváriť sa ako nejaký art film. ()

damned 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém vyniká především herecký výkon Caseyho Afflecka a explicitně znázorněné násilí na ženách. Nepotěší nelogický děj, zbytečné sexuální scény, které nijak neposouvají události kupředu. Pro mě průměrných ** */2 ()

Gaspyk 

všechny recenze uživatele

Mrazivý snímek s absolutním herectvím Caseyho Afflecka.Poprvé se mi stalo,že sem v kině odvracel při násilných scénách oči z plátna.Zvlášť mlácení Jessicy bylo naprosto příšerné. ()

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Lou má za sebou dost zajímavé dětství, které se v průběhu filmu malinko odkrývá a člověk jen kroutí hlavou, jaké brutality se děly a dějí a bohužel i dít budou. Mě tedy z děje opravdu mrazilo a ono násilí mi vůbec nedělalo dobře, ale mám dojem, že o to snad jde a navíc, ať chceme nebo ne, jsou to věci, které se dějí, i kdyby ne v takhle extrémně vyhrocené formě, v jaké je podal Lou Ford... Casey Affleck je křivák každým coulem, který i tak dokáže vzbudit vaši lítost (aspoň maličko), protože si holt nesl do života zvláštní výbavu mateřské lásky. Já se prostě nestydím dát tomu tolik bodů, vážně jsem se bavila, tak jak jsem měla. ()

BEZHLAVY 

všechny recenze uživatele

uff...úplně překvapující retro z 50. let...film surový, drsný, s nečekaným průběhem a vylíčením hlavní postavy, seděl jsem u bedny jak přikovaný a kulil oči, o co tady vlastně jde...Hlavní role byly slušně zmáknuty a snad i proto tento snímek působil hodně odpudivě... ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Ten brutální útok na J. Albu mě doslova šokoval. Nic takového jsem nečekal a navíc si nevzpomínám na žádný podobný filmový masakr vůči ženám. Na filmu mě ale něco vadilo, občas jsem trochu tápal a nebylo mi úplně jasné co a jak. Třeba tomu pomůže opakované shlédnutí a když ne, zůstanu na třech hvězdách. ()

icewhite 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivý Affleck, který vypadá jak nějakej usmrkanec ze základky, přehnaný detail násilnictví, v podstatě hloupý příběh a ještě hloupější zakončení filmu ve mě vyvolává myšlenku, že kdyby režisér zkrátil film tak na 5-10 minut, mohl ho dát na stránky typu rozzlobenimuzi.com atd., kde by sklidil úspěch v kategoriích FUJ nebo HNUS, ale jelikož tak neučinil je to pouze 100 minutový propadák. ()

mivael 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mě, táhlo se to a scény s násilím, byly k nevydržení. Film mi byl doporučen, někým o jehož filmovém vkusu již mám vážné pochybnosti a teď už vím jistě, že na jím doporučené filmy se nedá dívat. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu úmyslně kontroverzní, vidíte hezouna, v podstatě slaboučkého jak nechápe svoji nebetyčnou krutost, násilnost a děsnost, jak násilí a sex dokopy vedou životy účastníků dramatu k smrti. Vlastně jsem byla nadšena tím strašným, zloodhalujícím filmem o bídě v nás. ()

Reklama

Reklama