Reklama

Reklama

Cestování na okraj vesmíru

(TV film)
  • Česko Cesta na okraj vesmíru (více)
USA, 2008, 90 min

Režie:

Yavar Abbas

Hudba:

Ty Unwin

Obsahy(1)

Dokumentárny film, ktorý je skôr film ako dokument. Zobrazuje cestu cez našu slnečnú sústavu až na okraj vesmíru, kde stále prebiehajú procesy jeho tvorby. Dokument sa venuje každej planéte našej slnečnej sústavy a postupne pokračuje do hlbín vesmíru, pričom sa pristavuje pri rôznych známych aj neznámych úkazoch, ktoré vesmír ukrýva. Nevtieravý komentár obohacuje vynikajúca grafika CGI, ktorú vhodne dopĺňa soundtrack, šitý na mieru. (Sesulak)

(více)

Recenze (46)

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu, co činí z tohoto dokumentu takový skvost. Počítačová simulace vesmíru je na dnešní dobu velmi zaostalá a informace které jsou v dokumentu podávány nepřináší žádné hlubší a novější poznatky. Věci o kterých se v dokumentu zmiňuje, zná snad každý občasný divák dokumentů tohoto typu. ()

1990Jirik 

všechny recenze uživatele

Měl sem pocit že mám v obýváku raketoplán tenhle dokument se mi vryl do paměti svým skvělým zpracováním opravdu sem si z něj něco odnesl celou hodinu a půl mě zajímal.. Až mě skoro děsí že toho víme tak málo o tak velkém prostoru ničeho neboli prostoru temné hmoty.. Jinak údaje o teplotách a vzdálenostech fascinujicí plnohodnotně 5* ovšem co je pod zášitou National geographic vždycky stojí za to ať jde o dinosaoury nebo o vesmír:) ()

mkay 

všechny recenze uživatele

Dokument je výborný.Jednu věc bych vytkla a to o přistání člověka na měsíci .Jinak celkově je moc hezky popsaný.Hudba k dokumentu je moc pěkná a doplnuje celkově pocity.Pro mě jeden z nejhezčích dokumetů.Stojí za to ho vidět !!! ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

musím říct, že mě vizuální i obsahová stránka poněkud zklamala....kdyby to byl můj první dokument o vesmíru, byl bych asi neméně nadšený než ostatní... ()

Reklama

Reklama