Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pete Ritchie (Raymond Burr) řídí pašování narkotik z Mexika do USA, které se losangeleská policie a americká federální vláda neúspěšně pokouší zastavit. Kvůli Ritchieho mazanosti nejsou americké úřady schopny zjistit totožnost jeho zdrojů ani kontaktů a zoufale touží po průlomu. Jako poslední možnost se jeví Madeleine Haley (Claire Trevor), důstojnice policie a bývalá pracovnice americké výzvědné služby, která je poslána v utajení do Mexika, aby si získala Ritchieho důvěru.
Jakmile se tam Madeleine dostane, podaří se jí navázat kontakt s Ritchieho gangem, ale je unesena Johnnym Macklinem (Fred MacMurray) pracujícího pro Ritchieho rivala, jenž Richiemu také ukradne spoustu narkotik. Madleine se připojí k Macklinovi na jeho cestě do USA, aby si udržela své krytí, zatímco je Ritchie a jeho muži pronásledují... (HTB)

(více)

Recenze (2)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vtipna krimikomedie, s nejednim hezkym zaberem, a se skvelou ustredni dvojkou v podani Claire a Freda MacMurraye. :-) Mile, lehke, odpocinkove. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Film není komedií, nicméně tady funguje určitá vtipná interakce mezi ústřední dvojicí, ale jedná se samozřejmě o krimi o dvou agentech v utajení a o pašování drog přes hranice z Mexika do USA. Příjemný odpočinkový černobílý filmeček. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama