Reklama

Reklama

Skutečný strach

(pořad)
  • USA 13: Fear Is Real
všechny plakáty

Obsahy(1)

Třináct lidí soutěží o "přežití", přičemž čelí nejhorším obavám ve vyřazovací soutěži a slavnosti strachu. Bojují proti sobě v situacích, které jako by vypadly z hororu. Těchto 13 vyvolených bude čelit šokujícím překvapením, psychologickému nátlaku, a mnoha tajemným chvílím, způsobených terorem... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Skutečný trapas. Tohle snad TV Veškrnov musela dostat zadarmo k objednávce dámských vložek... Třináct amerických bambulů kempuje v parku, dostává nehorázně pitomé a pro diváka nekonečně nudné úkoly od "tajemného mistra" a největším úkolem ze všech je předstírat strach. Vždyť co může být děsivějšího než soutěžní pobyt s bandou mizerných herců a natáčecím týmem všude kolem sebe... Má tahle reality sračka jediné štěstí, že po shlédnutí jednoho dílu "Hotel Paradise" mám laťku pro odpad posunutou velmi, velmi nízko a jen málokomu se ji podaří shodit: "Skutečný strach" o ni sice řádně štrajchnul prdelí, přesto s chvěním zůstala na stojanech. 10% ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tupá a odpudivá reality show odpovídající většině podřadných (pseudo)pořadů TV Barrandov, které vzbuzují dojem, že se stalo nemožné a už i tvůrcům podobných nezáživných mamutích tv zvratků došly nápady, což je dost smutné, když si uvědomíte, že vlastně ani nikdy žádné nápady neměli, protože v rámci toho sub(pseudo)žándru se nápady přeci pouze vzájemně kradou..a opakují stále dokola.. Ačkoliv záměr vzbudit strach tento (s)hit opravdu plní, jeden se totiž už strachy málem i bojí pustit televizi, aby si nepozvracel ovladač..;) ()

mzop odpad!

všechny recenze uživatele

WTF?!!!! Opravdu nemám slov, nevím, jak takovou neskutečnou blbost komentovat. Můžu jen říct, že žádný pořad, který jsem doposud za celý svůj život zaregistrovala, nenasadil laťku tak nízko jako právě tento - bude opravdu těžké tuto laťku podlézt!!! ()

Reklama

Reklama