Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (274)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Michaela Jílková, ta parodie na novinářku, jež z komerčních médií přinesla do veřejnoprávního ten uřvaný, pavlačový a dryjáčnický buranský styl, by se neměla na českých TV obrazovkách už nikdy objevit. Já vím, sny... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Typ pořadu, který se z obyčejného pohledu fanouška filmů prakticky nedá hodnotit. Žádná inovace, žádný nápad, ale zase možnost pro obyčejné lidi zeptat se a řešit stávající problémy (i když je to ve výsledku spíše neustále tlachání, co nic nezmění, ale o problémech se má mluvit). Paní Jílková se po zkušenostech z Kotle rozhodně žádného politika nelekne, ale celkový dojem je spíše upovídaná nuda, než pekelná smršť. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Typické televizní mluvící hlavy, které devalvují význam mluveného slova. Moderátorka Jílková vytváří iluzi toho, že může daná debatovaná témata řešit a konkrétně pomoci v jednotlivých problémech. Kde jsou ovšem nějaké hmatatelné výstupy snahy o nápravu? Takhle je tenhle pořad zase jen dalším Kotlem, kde se mohou lidé vykřičet (tentokrát kultivovaněji) ze svých spleenů... (a za dvě přepnutí každý divák zapomene, o čem se tak vzrušeně diskutovalo...) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to je síla. Témata občas zajímavá, ale záleží hlavně na hostech a jejich inteligenci. Těch rádobydborníků na všechno, kteří se zde navzájem nenechají ani vyslechnout a jen se překřikují a urážejí s typicky českou náturou "JEN JÁ, JÁ MÁM PRAVDU", těmi se to tam jen hemží. Do toho džungle v našich zákonech, svalování a házení viny jeden na druhého, záměrné mlžení, arogantnost a tupost politiků a jejich přizdisráčů, kteří vůbec nemají zdání co se tam dole mezi obyčejnými občany vůbec děje (jaká je vlastně realita!) a v neposlední řadě naštvaný televizní divák (to jsem se zas toho dozvěděl, stejně se nic nezmění, jen kecy a skutek utekl). V demagogracii se přeci dá okecat úplně vše! Proto někdy obdivuji Jílkovou, která čím dál tím víc směřuje ke trapnosti a někdy svou roli jednoduše nezvládá, jak tohleto může vůbec ukočírovat. No zřejmě v ní dřímá i kus nějakého toho skrytého exhibicionismu ani bych se nedivil. Také bych doporučoval býti více nestranný, viz jeden díl s komunistickou poslankyní Konečnou, tam to bylo na pováženou. S Kotlem zhruba tak na stejné úrovni! ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď se bude ptát ta paní vzadu. Vy už jste se ptal. To je jedno, že Vám nikdo neodpověděl." Máte slovo, ring volný a vyhrává ten nejhlasitěji ignorující názory ostatních. Tohle je skutečné peklo, ve kterém uječená pekelnice Jílková již dávno ztratila vládu nad kotlem, ale to jí nebrání užívat svůj zdraví diváka nebezpečně ohrožující ječák. Já jsem tedy většinou tolerantní, ale z jakéhokoli neúmyslného přepnutí na tento pořad se mi dělá skutečně špatně. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Veřejnoprávní Kotel. To ani nemohlo dopadnout jinak. Karikatura jakékoliv inteligentní a podnětné debaty pod taktovkou přehrávající Michaely Jílkové. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Inkotentní exkotelnice cáká slova, šlehá teze, dští povyk, stádo pakin u obrazovek pak nepochybně přizvukuje vzrušením a jednomu se chce zvracet, jak to Mme J. dokázala, proječet se po tom všem co zplodila na >novoidní troglovizi< zpátky na veřejnoslužební (k)anál... Hnus, hnus, hnus, navíc degradující jakoukoli snahu snad někdy možných bystrých diskutujících cokoli smysluplného stádu a pí Jí. vysvětlit... .-( . . . Ale možná je to všechno jenom nějaká nová forma ideologická diverze, s tou už má stará svazačka M.J. svoje zkušenosti, že... Komu tohle slouží... (?!?) - - - P.S. Asi největší duševní zrůda ze známé trojky J.B.T.! Jebat to... - - - - - (Nahodile sledováno na ČT jak se člověk(u) namane, hodnocení 13.1.2010 jako mnohé, komentář s odporem a zlomyslně na mezinárodní ženský den psaný zde jako sedmdesátýdruhý - 8.3.2011) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Šišlavá paní Jílková spolu s bandou nesourodých hostů (př: kněz vs. politik vs. gynekolog apod:.), kteří si občas se svou inteligencí nebo výroky nezadají s IQ banánové šlupky, diskutují na choulostivá témata, která vyústí vždy jen v dohady a nadávky. Pořad Máte slovo je diskuzí o ničem, která je asi stejně přínosná a efektivní jako trhat fialky dynamitem. Za některé "lepší" díly - 20 % ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Když hledá někdo odpověď na filosofickou otázku "Kdo jsou lidé a kam směřují?", budou myslím podobné pořady hotovou pokladnicí pramenů. Moje nejoblíbenější část je ta, kdy se poslouchají příspěvky telefonujících posluchačů rádia. A z těch telefonujících mám úplně nejraději ty, kteří začnou: "Prosímvás, lidi, PŘEMÝŠLEJTE, vždyť přece bulvár musí mít pravdu, jinak by ho tolik lidí nečetlo..." No nebo něco na ten způsob. Ale fakt, všimněte si toho, těmi třemi slovy v každém dílu minimálně jeden člověk začne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Važte slovo.. Od éry Kotle rapidně ubylo brunátných stréců na výletě za infarktem myokardu a šimrání nezastřihnutých nosních chloupků hostů v plytkém dekoltu na ně se tisknoucí moderátorky. Jinými slovy, nádech absurdní komedie ustoupil do pozadí. Namíchnutí občané nyní mohou upustit páru prostřednictvím SMS a anonymně si zahořekovat nad bídnou politickou situací, ovšem smutný fakt, že kdo ve studiu nejhlasitěji řve, má "pravdu", zůstal i po letech zachován. Ještěže mě už dávno přešla potřeba sledovat diskusní pořady, jejichž výstup je roven výměšku nestrávených zbytků potravy organismem.. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A já mám nápad jak pozvihnout veřejnoprávnou službu! Vezmeme lunetickou Míšu, přihodíme pár zoufalců z ulice a dokořeníme nějakou tou politickou osobností se sebestředným výrazem na korupčnické tlamě. Necháme nervózní lidové prvničky, ať se snaží vyblekotat souvislý dotaz, na který odpoví politik libovolnou naučenou frází. Jílkovna občas zpozorní a místo okřikování účinkujících i zkusí z (z našich daní placeného) prominenta relevantní odpověď vyndat. Marně. Ani nevím jestli mě více štve tento televizní nepodarek nebo zhovadilost, do jaké upadla u nás státní správa, adepti na posty či rádoby reprezentanti národa. Nezbývá mi, než abych spolu s Michalkou na všechny alespoň virtuálně vystrčil Kotel. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Čas od času se tam objeví někdo z mých dobrý známých, pak jsem velmi pozorným divákem. Do jámy lvové bych nešla. ani za nic! Dotazy bych kladla, to ano, ale z tepla domova, tam jsem si jistá v kramflecích. Do světla reflektorů a vestoje před mikrofon, to bych jako velká trémistka neustála. Úctu mají všichni, kdo seberou odvahu a jdou před kameru. Na adresu paní Jílkové musím říct, že se snaží udělovat slovo velice spravedlivě a v té hádanici nemá lehkou pozici. Ovšem z pohledu diváku musím konstatovat, že jde o formát velice nevděčný a pokud není občan dostatečně zainteresován, tak i prakticky nekoukatelný. Slovo sice většina účastněných dostane, ale účinek to bohužel žádný nemá. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kotel, nic jiného to není, akorát trochu v jiném prostředí. Hádky, dohadování atd. / Viděné epizody cca *3.díly / ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ty nejtrapnější diskuze z parlamentu, převedené na televizní obrazovky... Takže až na sledování bandy idiotů, jak se donekonečna hádají o ničem (a lidem stejně nijak nepomáhají) blbost... ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Když na ni se nedá dívat, ani ji poslouchat, jediná výrazná výtka pořadu. Ps: Ta témata by jistě mohla být důležitější a ne co se zrovna drbe v tisku.!! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Mistryně světa ve skoku do řeči jílková se vrátila z porodění a rovnýma nohama do svého oblíbeného žánru, totiž do bulvárního vřískotu a řvaní blbých kreténů na naduté ksindly. Je to o malý chloupek kultivovanější, než Kotel, ale jen proto, že je víc aktérů a méně času, jinak základní idea, tedy nahlas řvát a je jedno co, ta zůstala! ()

Reklama

Reklama