Reklama

Reklama

Exkluzivní soukromé dívčí škole vládne půvabná Massie a její parta zvaná „spolek krásek“. Zajímají se jen o značkové šaty a diety, a když se ve třídě objeví Claire z Floridy, nemá zdánlivě šanci dostat se mezi vyvolené. Ale nikdy neříkej nikdy...
Massie Blocková s hedvábnými vlasy, vyběleným úsměvem a úúúžasným šatníkem vládne společenské scéně v Octavian Country Day, což je exkluzivní soukromá dívčí škole na okraji New Yorku. Massiina parta, zvaná též „spolek krásek”, čítá nákupní specialistku a věšák na značkové šaty Alicii Riverovou, zrzavou krasavici posedlou dietami Dylan Marvilovou a superelegantní atletickou hvězdu Kristen Gregoryovou. Místo v čele ovšem patří neoddiskutovatelné jedničce - Massii. Na scéně se však objeví nová dívka, Claire Lyonsová z Floridy. Nemožné oblečení, dva roky staré tenisky... pro spolek krásek zjevně zcela nevhodný materiál. Claire má ovšem smůlu, protože její rodina bydlí v domě pro hosty na rozlehlém rodinném panství Blockových. Nemá tedy moc šancí vyhnout se partě, do níž by tolik toužila patřit, a její budoucnost tudíž vypadá hůř než kopie Prady. Ovšem s trochou sebedůvěry a velkou dávkou intrik má Claire přece jenom šanci. V hlavních rolích americké komedie uvidíme Ellen Marlow, Elisabeth McLaughlin, Samanthu Boscarino, Bridgit Mendler a Sophii Annu Everhard. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

spiritus 

všechny recenze uživatele

Ona to není až taková blbost jak jsem čekal. Film si pustila žena a očkem jsem pokukoval až jsem pozornost přenesl naplno. Kupodivu, jak tento žánr moc nemusím, tak se to skutečně dalo. Film pojednává o takovém tom typickém teenagerovsém americkém tématu - školní party a snaha outsiderů dostat se do nich. Ok. Bohužel celé to zvoral konec, který je prostě useknutý, jako by se jednoduše režsérovi už dál nechtělo točit a film nějak rozumně uzavřit. No nic, tak snad příště. Na víc jak 2* to tím pádem ani náhodou nemá. ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte tu někdo seriál "Heroes (2006)"? Pokud bych tenhle film bral jako separátní "datadisk" loru Claire Bennet, tak aktuálně.. tleskám, hodně dobrej school-life.. bohužel.. nic takovýho jsem na netu nezjistil.. Odpad PS. nevím proč, ale charakter "Massie" ve mě probudil fantazie ohledně jejího znásilnění, rozkopání jejího xichtu Gladou a následného pudrování jejího xichtu jódem s konstantním dipováním její držky do kýblu hoven. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je to děsně nablblé, nicméně docela poučné. Škoda, že hlavní hrdinky neuměly moc hrát, pak by to celé bylo o level výše. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická dívčína jménem Claire se přestěhuje s rodiči do nového města. Přechodným bydlištěm se stává dům nejpopulárnější dívky v místní škole Massie. Ta a její tři kamarádky vládnou celé škole a určují, co je trendy a co out. Když se ovšem rozhlédnete po žácích (spíše žákyních), tak těžko rozeznáte, kdo patří do které skupiny. Všichni totiž vypadají, jak z titulní stránky časopisu Vogue a za jejich povrchní, snobské chování by je měli rodiče preventivně mlátit už po ranním probuzení. Claire chce zapadnout, a tak se začne projevovat podobně. Po hodině a čtvrt dojde k procitnutí a uvědomění, čímž se dostanou morální hodnoty na samotný piedestal. Ale toto pětiminutové intermezzo už nedokázalo přebýt mé předsudky k jednotlivým postavám, které se ve mně nahromadily během této komedie. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Můžete to brát vážně a skřípat po celou dobu zuby,, nebo se jen bavit. Jde o přerod jedné dívky v zombie a následnou cestu zpět mezi smrtelníky. Ta poslední část se ve většině podobných dílek nevyskytuje. Také to je občas vtipné, svým způsobem (třeba věta: patří k nám, ne). Claire má v českém znění příjemně neoposlouchaný hlas :-) ()

migele 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh, kdy jednu černou ovečku nenávidí zbytek stáda. to se pak obrátí a na konci se všichni mají rádi. Jak jsem v komentářích už četl a musím zdůraznit, mít 11-15 let docela sympatizující film, Ovšem je mi víc. Příběh je předvídatelný a okoukaný z jiných filmů. myslím že průměrné hodnocení je objektivní. 2* ()

TerP 

všechny recenze uživatele

Těm, že je 12? Dobře, dobře, dejme tomu... Normální oddychová dívčí komedie. Když přihlédnu k tomu, že asi před dvěma rokama jsem tu jednu knížku četla a v tu dobu si strašně přála, aby to bylo natočené, řeknu si, že je to celkem dobrý. Sen splněn, moje očekávání však úplně naplněno nebylo... Ovšem - opravdu hodně dívčí oddychovka :) ()

Demoiselle 

všechny recenze uživatele

Parta 12 letejch holek,který žijou z peněz svejch rodičů a jsou totálně, ale totálně tupý! Reší make-up,sex,módu a ja v jejich letech vozila kachničku na provázku. Učebnice na stole mě přinutili na tohle koukat. ()

Sakyvanity 

všechny recenze uživatele

Super komedie na páteční večer. Já se pobavila a to mi stačí. Obsazení vcelku dobré až na Bridgit Mendler, kterou opravdu nemusím. Četla jsem dívčí partu i jako knížky, takže jsem přesně věděla, co se kdy stane.. což mi malinko ubíralo na kvalitě filmu, ale je to jedna z mála zfilmovaných knížek, kde nevynechali žádnou scénu. 70% ()

Mr.Lama 

všechny recenze uživatele

Komedie pro náctileté slečny, která z obrazu Ameriky ukazuje jen nafintěné slečinky, které v sedmé třídě utrácí hromady peněz za značkové oblečení. Teda komedie - pokud sem se nesmál hlouposti těch holčin tak vůbec. V poslední době sem viděl hodně filmů pro mladý teenky a tenhle byl rozhodně nejslabší z nich. I ta správňácká a hodná čupr Claire mi lezla na nervy. Ale nebylo to tím, jak se snažila i za cenu podvodů a klamání, propracovat mezi partu kamarádek, ale svoji hloupostí a i když na konci byla za morálního vítěze tak sem jí to prostě nepřál. Škoda, že ze slibně se tvářícího tématu holky z high society a jejich těžký život, jejich problémy v navazování známostí a co si za peníze nekoupíš, neudělali víc. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi otravné kňourání, chichotání, vřískání, fňukání, ječení a další zvukové projevy pubertálních jedinců ženského pohlaví, tak vám tento film vřele doporučuji. Všechny ostatní před ním varuji. ()

Sylvanas 

všechny recenze uživatele

Viděna jen cca 2. půlka, takže komentář není zcela objektivní. Obecně nemám nic proti žánru teen komedií, některé jsou povedené a umí pobavit. Nicméně tahle mezi ně nepatří, ačkoliv si dovedu představit, že mezi divačkami okolo 13 let věku si to asi své příznivce najde. Otázka je, až jednou budu starší a budu mít vlastní děti, jestli bych chtěla, aby se na toto dívaly. Odpověď zní, ne nechtěla. Klubko tupých uvřeštěných holek, zmalované dvanáctileté lolitky řešící totální ***. Tohle si snad zaplatila nějaká návrhářská či kosmetická firma, aby jim stouply mezi teenagery prodeje, jinak nevím, jaký měl tento film smysl. Nechci tu dělat moralistické komentáře, ale jestli je tohle to, co cpou malým holkám do hlavy, tak se svět v p.. obrací. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Problém většiny zde hodnotících uživatelů tkví (ostatně jako obvykle), že si nějak neuvědomují cílovou skupinu. Je to zkrátka klasická komedie pro dívky pubertálního věku. Navíc je velice slušně zahraná a námět (byť nepříliš originální) je také vcelku fajn. Holky zkrátka neřeší vždy jen kluky, ale také jak zapadnout. ()

solver 

všechny recenze uživatele

Děkuji Bohu, že jsem si prožil krásné dětství, tohle by nebylo nic pro mě. Ty holky mluví jak nějací IT geeks na xchatu a zajímají se o módu :-) ()

Reklama

Reklama