Reklama

Reklama

Exkluzivní soukromé dívčí škole vládne půvabná Massie a její parta zvaná „spolek krásek“. Zajímají se jen o značkové šaty a diety, a když se ve třídě objeví Claire z Floridy, nemá zdánlivě šanci dostat se mezi vyvolené. Ale nikdy neříkej nikdy...
Massie Blocková s hedvábnými vlasy, vyběleným úsměvem a úúúžasným šatníkem vládne společenské scéně v Octavian Country Day, což je exkluzivní soukromá dívčí škole na okraji New Yorku. Massiina parta, zvaná též „spolek krásek”, čítá nákupní specialistku a věšák na značkové šaty Alicii Riverovou, zrzavou krasavici posedlou dietami Dylan Marvilovou a superelegantní atletickou hvězdu Kristen Gregoryovou. Místo v čele ovšem patří neoddiskutovatelné jedničce - Massii. Na scéně se však objeví nová dívka, Claire Lyonsová z Floridy. Nemožné oblečení, dva roky staré tenisky... pro spolek krásek zjevně zcela nevhodný materiál. Claire má ovšem smůlu, protože její rodina bydlí v domě pro hosty na rozlehlém rodinném panství Blockových. Nemá tedy moc šancí vyhnout se partě, do níž by tolik toužila patřit, a její budoucnost tudíž vypadá hůř než kopie Prady. Ovšem s trochou sebedůvěry a velkou dávkou intrik má Claire přece jenom šanci. V hlavních rolích americké komedie uvidíme Ellen Marlow, Elisabeth McLaughlin, Samanthu Boscarino, Bridgit Mendler a Sophii Annu Everhard. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

sarianna 

všechny recenze uživatele

Aneb když máte rozbitou....ústa po chirurgické extrakci zubu moudrosti a musíte jen být v klidu doma a nemůžete jít ven. Dalo se to vydržet, proto 1. ()

karlvonarbei 

všechny recenze uživatele

Čím déle film trvá, tím více je otravnější. Samozřejmě, primárně je určený puberťačkám, ale strašná je i hudba, čili absolutně nechápu, proč něco tak zbytečného bylo vůbec zfilmováno - zřejmě šlo jen o určitý způsob castingu na mladé herečky, jiné vysvětlení prostě nemám. ()

lumi1 

všechny recenze uživatele

No nejaká extra komédia to nebola ale dalo sa to pozrieť. Filmy pre násť-ky veľmi nemusím ale tak celkom to úšlo, môžem povedať že sa mi to páčilo :) ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Demence na druhou ... jinak se tohle dílo nazvat ani nedá. Sice se na to zvládnu podívat i dvakrát nebo 3x, ale bohužel to není těma herečkama, které předvádí obdivuhodně špatné výkony. Ale co si budeme nalhávat, ony to vlastně ani nejsou herečky ... ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne, tento typ filmů se mi prostě líbí, sám jsem ještě takovej uchechtanej puberťák :D Filmy o vzájemných vztazích na školách, o intrikaření, naschválech a dívčích válkách, to je prostě moje! ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

A dost, a dost, a dooost bezduchých filmů o stupidních bohatých Američankách...protože, kdo na to má jako asi koukat? Proč tam aspoň není nějaký pořádný příběh? Obyčejná, minimálně podle filmu, antimódní příšerka se nakempí i s celou rodinou včetně šmátlavýho bratra do domku místní smetánky (všechno si pořádně zdokumentuje foťákem), kterýmu vévodí mladší hnědovlasá verze Paris Hilton a oni to tu natáhnou do 84 minut. Myslim, že tohle neni ani film na odpočinutí nebo vypnutí mozku, protože celou dobu přemýšlíte, jestli v tom je něco víc než to stokrát ohrané "buď sama sebou a počkej si, jsi přece v americkém filmu! Ti co nejvíc trpí se dočkají spásy a těm pipinám, co tě tu šikanujou, život nejvíc namele tu jejich hubu potřenou nejnovějším leskem na rty nebo projdou radikální změnou, jejich pokřivený charakter se napraví a vy se stanete kámoškama na celý život!!" blahblahbl...když to neuvidíte, o nic nepřijdete. ()

TomQ 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v rámci daného žánru! A v rámci žánru mě film nečekaně mile překvapil, není zde nic vysloveně ujetého, neječí se, nejsou tu nějaké "moderní" hrátky s kamerou, střihem a hlavně digitálními efekty. Postavy jsou sympatické, dokonce i ty záporné, resp. "záporné". A překvapí i děj (pozor, spojlery), který není úplně klasický, není tu vlastně přerod ošklivého káčátka v krásnou dívku, veškeré změny probíhají jen uvnitř postav. Nedojde ani k rozpadu té klasické záporňácké bandy holek atd. ()

Adelheid21 

všechny recenze uživatele

Film bych ohodnotila pomocí citoslovce jako "meh". Massie, která je dost přeafektovaná, rozmazlená a dělá přehnané otrávené obličeje, zatímco má kolem sebe své věrné poskoky. Claire, která má sice působit jako postava, do které se divačky ze základky nutně musí vcítit, je nesympatická a jen leze za ostatními. Zápletka filmu tradičně tkví v tom, že ty "zlé" holky něco pokazí a "dobro" zvítězí. Film je fajn si pustit jednou, ale znovu bych se na něj nepodívala. ()

Reklama

Reklama