Reklama

Reklama

One piece: Dead end no bôken

  • Japonsko ワンピース デッドエンドの冒険 (více)

Obsahy(1)

Luffyho posádka je v zoufalé situaci, protože cestování po Grand Line vyžaduje peníze, které jim rychle došly. V jejich hledání po snadném vyděláním peněz však narazí na závod pirátů. Když přežijí střet s dalšími piráty a samotným Grand Line, mohou získat více než 3 000 000 belli, takže není divu, že všichni Slamáci se rádi zúčastní. Samozřejmě, že pokud zvítězí, tak budou jejich problémy s penězi na nějakou dobu vyřešeny, ale konkurence je tvrdá. Uživatel Ďáblova ovoce, Rybáci, duo obrů a lovci odměn - ti všichni stojí v cestě k jejich úspěchu. (Jigvell)

(více)

Recenze (3)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Pro mě jaksně nejlepší filmové zpracování One piece, které narozdíl od ostatních mám tak rád, jako seriál. Je to prostě další úžasné dobrodružství, které potěší. Neříkám, že to je nabité akcí a humorem od začátku do konce, protože nějaký ten vážnější podpříběh k One piece taky patří, ale tady se na něj tolik netlačí, a proto je to tak pěkné. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Následuje po 146. epizodě. Zase o chlup lepší než předchozí díl. Je skoro dvakrát tak dlouhý, takže je čas příběh lépe rozvinout. Oproti předchozím dílům a dokonce i samotnému seriálu mi přišel mnohem vážnější. Toto pojetí však filmu opravdu sedlo. Nový útok Gomu Gomu no Crlamst :) Líbily se mi i vazby na počátek seriálu a Shankse. ()

Reklama

Reklama