Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá JackAss klasika = čistý průměr s tím, že některé vtípky jsou opravdu excelentní (povedené a vtipné, nápadité!), jiné nezajímavé, a zbytek trapný a nechutně odporný. Výkaly a zvratky totiž nemohou chybět v žádném díle :-). Sem tam výbuchy smíchu nicméně zaručeny, zejména začátek a konec rulují... ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou zpět v celé své "kráse". Začátek nového dílu byl tentokrát skutečně famózní. Divím se, že po takové době mají pořád co vymýšlet. Cirka do půlky to má úchvatné tempo a haluz střídá jedna druhou. Od druhé části si troufám tvrdit, že už to tak zábavné není. Spíše nechutnosti a ty v Jackass moc nemusím. Škoda, že neobsadili do nějakých dalších skečů "Stiflera" (Seann William Scotta). Jedničkou zůstává nepřekonatelný Johnny Knoxville. K filmu nepotřebujete ani 3D brýle. Patrně název není jen z recese, jen mám doma verzi pro normální sledování. Po některých slabších kusech pár let zpátky je tohle návrat k těm povedenějším kouskům a já se skvěle bavil. Neberte Jackass vážně - je to ale perfektní věc na domácí párty! Těším se na příští várku demence. Krom toho je tenhle díl neskutečně zábavnej a asi i nejlepší z celé série... ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest se všemi třemi základními filmy a osobně bych tenhle řadil v rámci kontextu poměrně vysoko. Humusáren je tu jako vždy požehnaně, ale když už, tak se na to ještě dá dívat (já osobně zhruba 2 skity přeskočil (špatnej děda, lamborghini zubař a konec s fotkami a retro záběry), což je na film tohoto typu o délce 94 minut výborný výkon. A ve chvílích, kdy jsem obrazovku sledoval, jsem se občas divil, s jakými šílenostmi dokáží přijít. Pak ale člověku dojde, jak nízký je to typ zábavy, ale což, odreagování od vážnosti všedních dní není nikdy dost a aspoň zprostředkovaně, z pohodlí a tepla svého domova, můžu sledovat, jakých šíleností jsou někteří lidé schopni a takřka při tom nepřijdou k úrazu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak novodobý trend se nevyhnul ani kultovním šílencům z "Jackass" a fanošci si tak mohou nejnovější díl vychutnat ve 3D. Popravdě jsem si myslel, že to bude zbytečnost jako v případě, tak 60% současných 3D filmů ale překvapivě to funguje. Opět nechybí svérázné a mnohdy skutečně zábavné -a extrémně nebezpečné- kousky, spousta humoru a samozřejmě i kvanta nechutností ("toitoika" byla opravdu hardcore) tentokrát i v efektních extrémně zpomalených záběrech. Pokud vám tato duševně nepříliš vyspělá parta sedí, pobavíte se minimálně stejně jako v předchozích dílech. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nikdo nemůže partě okolo Johnnyho Knoxwilla upřít, že dokáží zaručeně pobavit a že si i zaslouží respekt za to, co jsou ochotní absolvovat. Ale proč tolik využívat análních otvorů, výkalů a jiných prasáren, když to evidentně jde i slušně a do jisté míry decentně? Nějak extra nechutné to zase nebylo, ale trapné chvilky postupem času přibývaly a v závěru už mi jen zněla v hlavě myšlenka, kterou pronesl přímo jeden ze zúčastněných: "Je to hlavně o hovnech a blití." Janě, je to show, která si moc nebere servítky, a všichni pánové mají můj obdiv, ale podruhé už bych je asi sledovat nedokázal. 55% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama