Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (356)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když jsme ještě se Stevem O a tím ohyzdným liliputem sdíleli jednu celu, často jsme při análních hrátkách přemýšleli, že až vylezeme, budeme natáčet děsně kúl humorné humory, ze kterých pak budou ostatní kluci v televizní místnosti padat smíchem ze židlí. Jako třeba napálit někoho bejzbolkou do koulí! Ježíš, to je taková sranda! Tomu se dokonce smál i ten vrah z bloku C, který je normálně děsně seriózní! Anebo někoho jen tak pochcat! No já se snad smíchy neudržím! Co takhle někomu slepit prdel sekundovým lepidlem a pak ho natáčet, jak se snaží vysrat? MUHEHEHEHEHEHE. Nebo, a teď se podržte, vypít pot třistakilového otyloně a pak se vyzvracet přímo na kameramana!!!! Nááááářez. Tohle budou všichni milovat! A nezapomeňte se dívat na další díl!! To už konečně začneme žrát hovna a vylizovat houmlesákům podpaždí! Hááj, jsem Džony Noxvil a jsem totálně vymaštěný pitchus. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první (a ano - současně poslední) setkání s týmem Jackass. Každému podle jeho chutí, ale já tohle považuju za absolutní dno humoru a zábavy. Skoro abych si teď začal vážit nováckých estrád. Johnnyho Knoxvilla a celou tu jeho bandu existencí nechci nikdy potkat, hnusí se mi naprosto z podstaty věci. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Spousta kaskadérských úletů a absolutní minimum prasáren (vlastně až na ‚sweat suit‘ a bungee kadibudku žádný dávivý reflex). Subjektivně nejlepší díl. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $117,208,645Tržby Celosvetovo $169,966,165Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale Jackass sú pre mňa jednoducho jedinečný tým, že robia práve to, čo by iný nikdy nerobili. Neviem čo iné je tak dementné a tak bombasticky zábavné ako toto, určite nič............... Soundtrack: 1. Corona [Jackass Opera Mix] - Squeak E. Clean ,2. Kids Are Back, The - Twisted Sister ,3. If You're Gonna Be Dumb, You Gotta Be Tough - Karen O ,4. Memories - Weezer ,5. Party In My Pants - Roger Alan Wade ,6. Invisible Man - Smut Peddlers ,7. I'm Shakin' - The Blasters ,8. I Got Your Number - Cock Sparrer ,9. You Can't Roller Skate In a Buffalo Herd - Roger Miller ,10. Been Blown To Shreds - Sassafras ,11. Brand New Key - Melanie ,12. Alcohol - Gang Green ,13. Afterworld - CKY , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No banda magoru je zpet, tentokrat ve 3D a co si budem povidat, je to tu tak trochu zbytecny. Proste dalsi porce tu vice, tu mene vtipnejch volovin a nechutaren, kde neustale nekdo nekam pada, o neco se mlati, vzduchem litaj hovna a zvratky a s necim originalnim se dari prijit jen nekdy. Navic u spousty scen se evidentne parta bavila naprosto gigantickym zpusobem a pritom to ve vysledku nic moc vtipnyho neni. Nicmene aspon, ze je parta v kompletni sestave, hraje solidni hudba a sem tam nejaka cool spomalovacka. Ve vysledku sice uz drobet ohrana, ale porad solidni zabava. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl. Dobrý na skity, ale slabý na stunty a nevýrazný na humusárny. A ani ta týmová chemie mi moc nepřišla. Není tu žádný vyložený highlight, ani Knoxville se moc nezabíjí, "drug-free" Steve-O jako by nebyl, příliš opakovaný srandy, a dýchá z toho důraz na vizuální efekt; na 3D (který jsme si tady ani nemohli užít), na kostýmy a barvičky, za těžký prachy, který se hned několikanásobně vrátily. Po nějaký filmový umělecký stránce je to úplně jiná liga než dřív. Jasně, člověk se zasměje, ale pro hardcore JACKASS fandu (zvlášť takhle po excelentní dvojce) celkem zklamání. No, tak třeba se to lepší schová do 3.5. Nebo možná docházejí nápady, ale spíš jsou už prostě za vrcholem a berou to za jiný konec.... Což je naprosto pochopitelný. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Hojdačka. Raz hore a raz dole. Lepšia scéna strieda tú horšiu. Vtipnejšia úplne suchú. 3D maximálne zbytočné, ale ako reklamný ťah je to skvelý nápad. 6/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Močit proti větru se prý nemá, ale co za motorem proudové stíhačky..? Další filmový počin Monty Pythonů pro intelektuální spodinu, tentokrát obohacený o lahůdkové zpomalovačky (vivat Rocky!). No řekněte, není to osvobozující vydělávat peníze pokleslostí..? ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jeff Tremaine, Spike Jonze, Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O, Ryan Dunn, Dave England, Jason "Wee Man" Acuña, Preston Lacy, Ehren McGhehey | Produkcia: Spike Jonze, Johnny Knoxville, Jeff Tremaine | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: MTV Films, Dickhouse Productions | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 170,256,125 $ | ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá JackAss klasika = čistý průměr s tím, že některé vtípky jsou opravdu excelentní (povedené a vtipné, nápadité!), jiné nezajímavé, a zbytek trapný a nechutně odporný. Výkaly a zvratky totiž nemohou chybět v žádném díle :-). Sem tam výbuchy smíchu nicméně zaručeny, zejména začátek a konec rulují... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Devět šílenců je zpět a divákovi je opět nabídnuta směsice několika více či méně vtipných scének. Amíci si to užili ve 3D, které mohlo být v některých případech fajn, ale spíš je to zbytečnost a pouhý marketingový tah. Když tak nad tím přemýšlím, tak kousky týhle partičky by se daly rozdělit do třech kategorií. Vtipné kousky, kaskadérské kousky a trapné kousky. Vtipné a kaskadérské scénky (nebo oboje dohromady) jsou fajn a dokáží rozesmát a nebo ohromit. Sem se řadí hned úvodní The High Five, The Bungee Boogie, Jet Airplane, Poo Cocktail Supreme a další. Ale Jackass se bohužel nevyvarují některých trapných a ubohých scének. Já vím, je to jejich styl, ale kvůli tomu nemůžu hodnotit líp než jak hodnotím. Téměř veškeré úmyslné sebeubližování je debilní a nevtipné. Když pominu Super Might Glue, které bylo fajn, tak scénky jako Lamborghini Tooth Pull, Helicocker, Sweat Suit Cocktail apod. jsou ubohé a k přeskočení vhodné. Někoho to baví všechno, mě baví jen něco, takže za mě to jsou pěkné 3* za kaskadérské a komediální kousky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Co se stalo? Servali se tu liliputáni! A pak přišli miniaturní poldové....a malinkatej doktor.... Je to místy nechutné, ale místy tak vtipné, že jsem se tentokrát opravdu bavil. Ne, ne, nebudu všechny ty šílenosti a krkolomné kousky vypisovat, bez obrazového doprovodu nemají správné grády. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Záběry vysokorychlostní kamerou tomu daly další rozměr. Opravdový humus byla bungeekadibudka. Stále si ale myslím, že dvojka byla zatím nejlepší. ()

Reklama

Reklama