Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (356)

jilda 

všechny recenze uživatele

Skutečná prdel...... na hlavních aktérech je už trochu vidět věk i projetý fet, ale když to berete jen jako zábavu a nehledáte nic hlubšího, zasmějete se. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Napřed jsem se podíval na 3.5, který vyšlo chvíli po tomto a přišlo mi to mnohem lepší. Ale i tohle není špatný. Správně dementní zábava na sobotní večer. Jen mě mrzí, že si neodpustí ty hovadiny se zvířatama. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Koktejl zpoceného muže mi příjde jako hodně výrazná hnusárna.Nepamatuju si,že by mě kdy u něčeho tak natahovalo.Steve-O je dobytek co nemá obdoby.S tryskáčem bych si zablbl hned.A ten jejich hurónský smích bych trochu krotil,ale po některých šupách je obdivuju,že se pak ještě dokážou smát. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Banda neandrtálců je zpět a s novým, více zvrhlým humorem. Bohužel ty nechutné prvky (jako sraní na model vláčků, pití potu a pak zároveň blití atd...), byly už na mě trochu moc, proto 3 hvězdičky. Jinak jsem se samozřejmě zasmál a néé jednou. Nejvtipnější kousek: Duck Hunting :-D ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejlepší a také nejodpornější díl celé série. Stará dobrá parta v podání Knoxvilla, Margery, Dunna, Stevea-O, Pontiuse, Englanda a dalších je zpátky po několika letech a ve velkém stylu. Už vím proč jsem se tak dlouho načekali na pokračování, protože také nechutnosti a akce co se v tomto díle vyskytují to chtělo opravdu dlouhý čas na promyšlení a hlavně zrealizování. Tento díl bych rozhodně nedoporučoval slabším povahám, protože lahůdky jako drink z potu a nebo třeba záchodový výtah jsou pro někoho možná lákavé, ale ne každý to může vzít v pohodě a nemusí to dobře skončit. Kdyby v tomto filmu bylo více bláznivých akcí a méně nechutností, tak bych svoje hodnocení ještě o něco navýšil, ale i tak si myslím, že je na co se dívat a těším se na další díly. R.I.P. Ryan Dunn! ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Často nechtuné, občas nevtipné, chvílemi až stupidní. Jakkoliv necool to je, nejednou mě to dostalo. Nejsem velkým fanouškem této série a asi to tak i zůstane, ale pro jednou jsem to přežil. Pokud jste ten typ, co při sledování toho jak někdo nakopne někoho jinýho do rozkroku, jen zakroutíte hlavou, tak se této zýležitosti raději vyhněte. ()

mladas16 

všechny recenze uživatele

Tihle chlápci prostě nemají konkurenci, já se bavil takže jinak než za plnej počet nemůžu. Při některých scénách vůbec přemýšlím jestli jsou smrtelníci :) ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Příležitostně říkám, že lidská stupidita je nekonečná. Hovada jako "Jackass" to potvrzují ve vesmírném rozměru. ()

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Banda hovad si opět hraje. U některejch scének jsem se smál nahlas, u některých zase skoro vůbec, jinde jsem nechápavě zíral. Klasika. 70% ale určitě. Rocky je geniální. ()

Reklama

Reklama