Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (356)

tuberaq 

všechny recenze uživatele

banda tupců, která se nás snaží ohromit tím nejhorším, co vymysleli - oproti předešlým dílům několikanásobně fekálnější a odpornější než bychom vůbec čekali, co dodat, tohle pobaví jen toho, kdo se tím chce bavit ()

sako44 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Já nemůžu. Tohle je prostě skvělí. Taky se nedivím, že mladý amíci to napodobovali až skončili v nemocnici. ()

lamerjakcyp 

všechny recenze uživatele

Potřetí ve filmu spousta bláznovin, které člověk se zdravým rozumem snad ani vymyslet nemůže. Pokud se člověk dokáže pobavit nad tím, jak se někdo sám a dobrovolně zraní a mučí, neměl by si toto nechat ujít, a měl by si připravit žaludek. Před shlédnutím hodinu nejezte. ()

MajkVazovsky 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se ještě nenasmál , miluju když lidi padají taky proto koukám na Wipeout. Opravdu parádní kaskadérské scénky, úchylné ,vtipné a bolestné pro herce/kaskadéry . Až na některé opravdu nechutné scénky např : Sweatsuit cocktail (Koktejl plný potu ) …. U tohoto se mi opravdu zvedal žaludek. Na jackass jsem se musel kouknout vícekrát , pak jsem to ukazoval přátelům a vždy jsem se i po 10 smál , takže účel to splnilo a za mě 5 * . Johny Knoxville opět parádní . ()

EvilJared 

všechny recenze uživatele

Sebedestruktivní partička Jackass opět povýšila o jeden díl. Ani u tohoto se nudit nebudete, naopak, Jackass 3D vyzrál jako víno a nabízí skvělou podívanou, ještě neuvěřitelnější kousky, ale hlavně pohled do zákulisí, což jsem velice ocenil. Bam Margera je hvězda! ()

HIPHOPer 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu už nejsou žádný prasárny,spíš to jde do kaskaderských kousků a co vydrží.klobou dolů co oni vydrží ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Člověk si řekne - to je ale debilita, a přesto se dívá dál. Některé kousky byly nechutné (pot, sopka), některé vtipné (za stihačkou, býk), některé drsné (kadibudka, hadi), některé nudné (lepidlo, gorila). ()

Stehno89 

všechny recenze uživatele

Jsou lidi kterým se to líbí, a jsou lidi bez smyslu pro humor :-D... Člověk se odjakživa rád bavil nad cizím neštěstím...a i když občas to neštěstí v případě Jackass je mírně zvrácené...tak dost často se tomu dá zasmát. ()

MiniMiky 

všechny recenze uživatele

Při koukání na Jackass 3 jsem se doslova válel po podlaze, ale to bylo asi proto, že jsem měl dvojku v krvi. Teď vážně, z filmařského hlediska to je dost velká pičovina, u které si ale uvědomíte, jaké potěšení vám dopřává pohled na trpícího člověka. ()

Sulrii 

všechny recenze uživatele

Super komedie, pokud se člověk zrovna nudí a má chut se zasmát. Nutno ale podotknout, že člověk musí mít někdy hodně silný žaludek, protože v Jackass je možné opravdu vše, třeba i pití cizího potu, močení na ostatní a další prasárny. Pokud jste ale člověk, co má smysl pro humor a má radost z cizího utrpení, aby se mohl zasmát, tak je tento film právě pro Vás. Film je zpracován tak, že v tom není žádný příběh, ani žádná hlubší myšlenka, ale jde pouze jen o velkou kompilaci všemožných vtípků, bolestivých zkoušek a podobných blbůstek. Osobně jsem se u filmu hodně pobavil, ale tento styl humoru není pro každého a hodně lidem může připadat trapný a nechutný. Osobně hodnotím 4/5, užil jsem si to. ()

Reklama

Reklama