Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (356)

Chen 

všechny recenze uživatele

Kdybych řekl, že jsem se nebavil, tak bych byl pokrytec. Smál jsem se v podstatě neustále. A jednou jsem se málem pozvracel. Je to možná přízemní, šílená, nevkusná zábava, ale pořád zábava a to pořádná. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Fekální humor bez cenzury a to se mi líbí. Hovna, zvratky, tryskové letadlo, močení. Prostě vše, co dobrý odpad má. Celou dobu jsem se jenom smál, protože takové nesmysly dokáží vymyslet jen pánové z Jackass. I když už to jsou chlapi od rodiny, stále dokáží sebe zraňovat a chovat se jako malí kluci. Výborná nechutná zábava. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Genialita sebepoškozování potřetí! Když brečí, brečím taky. Když se smějí, směju se taky. Když nejsou, jako bych taky nebyl. Součást americké kultury a odhodlanosti, největší sranda, nejcharakternější zábava v Americe, kterou budu nadosmrti milovat. Také součást mně. Tahle zábava se mi vždycky líbila a navíc tuhle zábavu dělají ti nejvíc fajn "střeštěnci"____ Hi, I'm Johnny Knoxville! ____ ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek Knoxvilla, Margery, Pontiuse a ostatních z party Jackass, jsem se náramně bavil. Nejlepší ze všech dílů. Nechutný věci, vtipný věci. Klasika. Jackass tak jak ho všichni chtějí!! ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Keby som tom nepozeral s kamarátmi v dobrej atmosfére tak hodnotím asi inak. Ale v mojom prípade som sa u toho bavil. Najpoužívanejšie slovné spojenie pri pozeraní: ČO TI JEBE?! :-) ()

TomikZlesa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi vtipná parta už se zmůže jen na hovna, blití a chcaní ?? nekterý gagy sou parádní, většinou ty kde se nekam skače, padá nebo se dělají náký pokusy, ale sraní a blití, kterýho je tu až dost mě nebaví. Asi nejvíc ubohý mi přišlo čislo s hady, nechápu.....EDIT: jak se mi to pár dní rozleželo v hlavě tak musím fláknout ODPAD! z prostředkama těhle kreténu bych natočil mnohem lepší scénky než jen dokola po sobě házet hovna, neustále blejt na kameru a nakonec si chcát na hlavy, tahla banda magorů by měla jít na léčení a podstupovat elektrošoky jeden kabel rovnou do prdele a druhej do huby! a to sem neviděl ostatní dickass......... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já prostě na ty Jackass nedám dopustit. Chápu zdejší odpady a negativní reakce, ale do mého retardovaného vidění světa banda Johnnyho Knoxvilla zapadá přesně jako prdel Steva-O na bungee hajzl. Smál jsem se celou dobu, až mě bolelo břicho. Třetí film se bezpochyby vyrovná svým předchůdcům a dokáže mě opakované parádně pobavit. 100% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Misty hloupe, silene, odvazne, trapne, nechutne... Ale divak se nenudi a obcas se i zasmeje lidske hlouposti! ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Sám bych se na Jackass asi v životě nepodíval, ale když to člověk sleduje s někým dalším, tak je to docela sranda (i když je pravda, že některý scénky byly už dost za hranou). ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Jackass se po čtyřech letech vrátili obdařit kina novou dávkou šíleností a vyšlo to! Jsou to stejní magoři jako minule a jejich šílené kousky se povedly stejně jako minule, 4 hvězdy. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Ultimátní řežba plná grcek a bolestným eskapád. Knoxville s partičkou jede v zarytých kolejích a stále baví tak proč ne. Hovnovej kokteil, poblitý kameraman, pití potu, čurání proti větru a mnoho dalšího :-)) Nic pro slabé povahy. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No kurva, sweatsuit cocktail, ten mě docela odrovnal a to mě jenom tak něco nerozhodí. No zase jsme tam, kde jsme minule skončili. Ty nechuťárny to prostě snižujou. Není to zábava, je to prostě jenom nechutny. Ale zase tam je několik fakt vtipnejch nápadů, což to aspoň trochu vyvažuje... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to nápadité a hlavně nové není to úplně to co bych od takové bláznoviny čekal . Myslím si že aktéři téhle show se pobavili mnohem více než diváci . ( 2.1.14/MAC ) ()

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

Tenhle kumor úplně žeru. Jackass prostě bomba. Pokud vám tato duševně nepříliš vyspělá parta sedí, pobavíte se minimálně stejně jako v předchozích dílech. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ač často spíše trapné, povětšinou otřesně nechutné, tak stále ohromně zábavné. Knoxville se svojí bandou servírují dementnímu americkému publiku přesně to, co má nejraději. Tedy výkaly, prdy, rány do rozkroků, výkaly, pády na hranici sebedestrukce a ještě jednou výkaly. Ocenit se musí jejich obří dávka kreativnosti a především odvahy. Ono nechat si žrát obřím prasetem (Bobem) ze zadku jablko, to už chce pořádnou dávku nebojácnosti. Až si připadám provinile, že jsem se smál od začátku do konce.. :D ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nebráním se ničemu. Ba naopak, jsem pro každou špatnost. Jackass 3D je však slabý odvar nečeho, čemu jsem se marně snažil přijít na chuť. Pár povedených kousků v tom bez pochyby je, ale pokud hledáté originální nápad, dotažený do bránici trhajícího závěru, tak (kromě napěchovaného Dixika exkramenty-rozumějte hovnama, vystřeleného do vzduchu) hledáte marně. ()

Reklama

Reklama