Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ian je vynikajícím právníkem u prestižní kalifornské firmy a jeho život je nikdy nekončící zábava. Joanna studuje ve Varšavě a přes léto pracuje jako servírka v Los Angeles. Tam spolu tihle dva prožijí jednu jedinou noc, která oběma zamotá hlavu i život. Začínají americko-polské manévry s jedinou nevyřčenou otázkou – „patříme vůbec k sobě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Vším nasí....cí snímek. Nerealistické, umělé, no prostě zcela otřesné. Musel jsem napsat komentář dokud ve mně ještě ta zlost z promrhaného času byla. A z té otřesné polsko-češtiny v dabinku mám ještě husí kůži teď... - 2. 12. 2012 - 10% ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

On je ten film dalsi vlajkovou lodi polskeho proudu zamerne kycovistosti, soucasne hojne zastoupeneho. Presne modelove schema, vse dotazeno ad absurdum (SPOILER: nahle setkani dvou homosexualu ten cirkus opravdu dobre podtrhuje - KONEC SPOILERU). Nic neni uveritelne a prirozene, vsichni a vsechno je jako ze skatulky, lidi jsou hezci a uspesni, realna Warszawa takhle nikdy nemuze vypadat, hudba lacina, autor se ani na chvili nebere vazne, ale pribehy presto dokazou byt kulervouci. Jakmile by se divak pokusil brat film vazne nebo nazirat na nej seriozni optikou, spadne samozrejme do kategorie odpadu. Mne osobne vsak tato odnoz soucasneho polskeho filmu velmi bavi. ()

Reklama

Reklama