Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia s problematikou kriminality mládeže o chlapcovi, ktorý hľadal cestu k odvahe. Príbeh chlapca "Yetiho", ktorý spočiatku podlieha partii rovesníkov, ktorá pácha rôznu kriminálnu činnosť (vykrádanie stánkov PNS a pod.). Čoraz častejšie sa v ňom ozývajú výčitky svedomia, prebúdza sa jeho mravné vedomie, čo napokon zvíťazí. Chlapec celú vec oznámi polícii. Tým sa rozhodne niesť všetky následky právne, ale aj sankcie od partie. (STV)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Yeti je prezívka plachého socialistického teenagera. Je to chalan z malého mesta, ktorý sa dostal do nedobrej partie. Títo výrostkovia na miesto toho, aby chodili na prednášky o marxizme-leninizme alebo boli usilovnými členmi brigády socialistickej práce, sa radšej flákajú a po večeroch vykrádajú stánky Poštovej Novinovej Služby. V Yetim sa však prebudí svedomie a odvaha správneho mladého zväzáka a rozhodne sa skoncovať so zaháľkou a kriminalitou. Príšerne naivná, slaboduchá televízna inscenácia akú dokázali vyrodukovať jedine slovenskí súdruhovia v časoch hlbokej totality. * ()

anderson

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 26.12.1977, pôvodná televízna inscenácia (8.2.2009) desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent desať percent je desať percent ()

Reklama

Reklama