Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ceny Britské akademie filmového a televizního umění - BAFTA jsou nejprestižnějším oceněním ve Velké Británii. Do kategorií, které jsou ve hře, patří nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší ženský a mužský herecký výkon, nejlepší scénář a další. Cílem poroty, sestavené z profesionálů, kteří patří k významným odborníkům ve filmových a televizních profesích, je vybrat a ocenit nejlepší umělecká díla předchozího roku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

somnar 

všechny recenze uživatele

Výsledky potěšily, ale nepřekvapily, samotná show se nevymykala standardům, ovšem děkovačka Mickeyho Rourkea byla prostě úžasná. 80% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nejlepší herec: Mickey Rourke - The Wrestler. Nejlepší herečka: Kate Winslet - Reader. Nejlepší animovaný film: WALL-E. Nejlepší kamera: Milionář z chatrče - Anthony Dod Mantle. Nejlepší kostýmy: Vévodkyně - Michael O'Connor. Nejlepší režie: Danny Boyle - Milionář z chatrče. Nejlepší střih: Milionář z chatrče - Chris Dickens. Nejlepší film: Milionář z chatrče........... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Občas tam Britové dokáží dotáhnout nějaké filmové a zejména US hvězdy. I když Sharon Stone, Mickey Rourke apod už toho zrovna asi moc nenatočí. ()

Reklama

Reklama