Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 155)

tron 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale moc ma to nechytilo. Temný seriál (na ktorom som vyrastal) bol atmosférou a postavami niekde absolútne inde, ale to nie je dôvod, pre ktorý filmovému spracovaniu dávam "len" 60%. Len 60% za to, že ma príliš nebavil, je dosť dlhý a najlepšie vtipy sa dostali do traileru. Tatum a Hill sú vydarený párik a ako celok je to vlastne fajn, oddychová záležitosť. Ale dvojka ma bavila o dosť viac, čo je prekvapivé. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Takhle dopadá film, který produkují mladí herci a zároveň jeden z nich dohlíží na scénář. Nemá to sice takovou řemeslnou flow, jakou by to mohlo mít v rukou např. povolanějšího Phillipse (Starsky a Hutch, mrk mrk), ale příval nekorektních vtipů a hlášek (Ice Cube se našel) a stupidních pubertálních výlevů je i pořád tolik, že to na ty necelé dvě hodiny s přehledem vystačí. Ideální buddy zábava, která předznamenává bohatou letní sezónu, i fakt, že sequel tu bude do roka a do dne. Sem s ním. [Londýn 18/3/12] ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Komedie v červených barvách? "Na to se musím podívat," řekl jsem si a udělal pro to vše. Počkal jsem, až přestane pršet, bude volný víkend, PPL přiveze pytel smíchu z Aukra, manželské povinnosti budou splněné. Jakmile jsem si odškrtal body ze svého ha ha seznamu, pustil jsem film, který prý vychází z docela úspěšného krimi seriálu o tajných agentech infiltrovaných na americké hájskůl. Párkrát jsem se zasmál, ale řeknu vám, je to trochu přeceňovaný. Hlášky Jonahaha Hihilla mě už nějakou dobu docela míjí (i když s kilem kokainu v prdeli ve filmu Dostaň ho tam docela válel) a celková koncepce: dejte dva nesourodé debily do netypického prostředí, lopaty se tomu budou smát, mě už také zorničky zrovna dvakrát nerozevírá. Nejvtipnější položkou celého filmu mi nakonec přišel drsňák Ice Cube, který měl ovšem žalostně málo prostoru. Neříkám, že film je špatný nebo nepovedený, ale u některých komedií obecně hodnocených hůře jsem se bavil mnohem lépe. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Byť mnoho zábavných momentů, minimálně stejný počet těch, kde se koutek úst pozvedne tak akorát když vám po tváři začne lézt moucha, aneb hopkavá Straße. Vlastně není nic moc dalšího ho říct, snad jen že potenciál byl mnohem větší, než jak dopadl výsledek. [ ano, mohl bych tu psát o geniálním cameu, ZZ top motorkáři, Ice Kubovi a dalších věcech, ale... Nemůžu, zakázali mi to zlý gang hypergalaktických Orangutanů s fialovými chlupy za můj komentář k posledním opicím. Sakra. ] ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První polovina mi přišla ve stylu: "Jasně komedie ze střední trochu jinak, kterých už zde byla spousta, docela to ujde." To mi vycházelo na obstojný 3*. Ale asi tak nějak v druhý půlce se to fakt zlomí k výrazně lepšímu a je to docela nabušená jízda s výborným humorem, hláškama, nápadama a hlavně už se to od té druhé poloviny v tom tempu nezastaví. Takže užít si nostalgicky v klidu první polovinu a pak si užít parádní "action-komedy" nářez!!! Překvapení, moc milé, moc dobré!! ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Jonah Hill (Schmidt) a Channing Tatum (Jenko) se vsadili, že když bude mít film během prvního víkendu tržbu přes 35 milionů amerických dolarů, dá Jonah Channingovi pusu na špičku penisu. Skóre se vyšplhalo k 36 milionům, na polibek však podle všeho nedošlo. (carlos.s)
  • Když při vstupu do místnosti řekne Jenko (Channing Tatum) heslo „poklekni před Zodem“, je to narážka na film Superman 2 (1980) a hlášku Generála Zoda (Terence Stamp). Jeho podobiznu můžeme vidět i ve formě plakátu přilepeném na terči, do kterého Jenko hází shurikeny. (Hovadin)
  • Zbraň, z níž vystřelí Jenko (Channing Tatum), když společně Schmidtem (Jonah Hill) ujíždějí před gangem motorkářů, je čtyřhlavňový Deringer COP .357 Magnum (cca 9mm), který bývá používán jako záložní zbraň. Mr. Walters (Rob Riggle) má ve filmu zbraň SIG-Sauer P226 ráže 9x19mm. (Kirman)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama