Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*DERNIÉRA* Pred koncom filmu mi zmrzol DVD prehrávač a ja som sa ani nenamáhal skúsiť to rozchodiť. Doteraz neviem, ako sa ten film skončil a vôbec mi to neprekáža, petože pre mňa je stelesnením toho najkvalitnejšieho amatérizmu. Nápady prevzaté zo všetkých ázijských aj neázijských hororov, tempo pomalé, reakcie postáv neuveriteľné, resp. také, aby korelovali s vývojom filmu, herecké výkony otrasné. Jediným plusom je (ako to už u ázijských hororov býva zvykom) odpudzujúca a hrôzunaháňajúca kreatúra (tentoraz babička s veľmi riedkymi vláskami). Verdikt v 1 vete: Nekonečná nuda nenaháňajúca strach, pri ktorej sa človeku podriemkáva. 30.07.2010 ()

Kenshin 

všechny recenze uživatele

Po příběhové stránce je tato kombinace Kruhu, Nenávisti a Noční můry v Elm Street jistě docela zajímavá, ale hororově moc opravdu nepůsobí, což je řekl bych velký problém u filmu, který se jako plnohodnotný horor tváří od začátku do konce... Škoda některých nepoužitých scén, co jsem zhlédnul na DVD. Mohlo to být opravdu lepší... (4/10) ()

Reklama

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Když už mi bratr to DVD koupil, tak jsem se na to podívala. Neměla jsem velké očekávání, protože Thajské horory opravdu nemusím. První půl hodina byla prakticky o ničem. Ve své podstatě je určitě děsivé, když přijdete domů z kina a hlavní hrdina z toho filmu se Vás snaží dostat. Kdyby se z filmu vystřihlo jen posledních 20 minut, byl by to fakt kvalitní horor. Hromada lekaček a záporák se konečně dává do akce. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Thajská "bubu-story" od scenáristy děsivého lomcováku Shutter. Tentokrát dost omšelá, bez výrazné chuti nebo zápachu. I to je jeden z důvodů, proč se nevyhne neustálým srovnáváním se slavnějšími duchařinami. Místo Sadako se tu objevuje postava neprávem oběšené ženy, která i po své smrti touží po odplatě. Videokazetu vyměnila rovnou za film, díky němuž může své diváky po promítání na velkém plátně strašit mnohem reálněji. Už od dob legendárních Démonů víme, že kino je jako stvořený na rozehrání nefalšovaného hororu. To tady bohužel neplatí. Místy povedenou atmosféru často střídají nechtěně komické, až parodické momenty (běh na dlouhou trať s duchem na zádech). Poslední záběr před závěrečnými titulkami je ale celkem vyvedený a ono určité "protipirátské poselství" spíše pobaví. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Po slibném začátku jsem byl vážně natěšen, že dostanu po nějakém čase opět něco, co mě vyděsí. Postupem času to však sklouzlo do klasické asijské duchařiny, tedy hra stínů, ucházející lekačky a celklem předvídatelného příběhu, který byl však obohacen o jeden zvrat (asi půl hodiny před koncem) a jednu nedotaženou myšlenku (ano, myslím drogovou závislost hlavního hrdiny). Co se dabingu týče, myslím, že to tady spíše kazil, vidět film v originále by asi působilo realističtěji. Mimochodem, možná by tvůrci lépe udělali, kdyby raději natočili ten hrůzostrašný film, na který se hlavní hrdinové dívají v kině. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama