Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat? Také často bývám sám doma, ale po seznámení se s tímhle ,,kontaktním publicistickým! pořadem" pro ženy už nelituji, že se naše veřejnoprávní televize genderově hrubě proviňuje vůči mužům neexistencí pořadu s přechýleným názvem i obsahem... (aneb gender ženy točí pro ženy... ,,Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd.") Horší odpad... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to je vážně pakárna pořad, kdykoliv ho zcela náhodně vidím, tak se vždy pomalu ale zaručeně osypu, opravdu jsem na něj alergickej, jak na jeho lemplácky znějící znělku, tak i třeba na jeho moderátorky (čtyři odpočaté, věčně usmívající se ženské, nebo snad někdy i dokonce víc, vyprávějící si své názory, jakoby to nešlo jen ve dvou)..Škoda vyhozených peněz..Zajímalo by mě kdo se nato může dívat, asi jen ženské které nemají zrovna co dělat, znuděné paničky-které přitom relaxují možná i cvičí nebo zrovna volají svému milenci, důchodci a nejspíš i lidé v různých státních ústavech..Uznávám je to pořad především pro ženy ale pro jaké a která nato má čas, nedovedu si představit že třeba vařím a přitom sleduji tento pořad..Zajímala by mě i věková kategorie, případně jeho sledovanost...Tak zas někdy příště "tamtam, tadamtam, tamtadam, tydytymtam tamtydadá". grrr:-)!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl tak moc sama doma, abych tento skvost vydržel od začátku do konce. Ale jestli se mi to jednou podaří zhlédnout celé, tak možná odhalím své chlupaté nohy v krátkém kiltu, objednám se na psychoanalýzu, stočím své tři vlasy do drdolu a začnu spontánně menstruovat. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Samé domácí samice, čubky čubpičky... Nebo úkoly? %-o . . . Největší psina je, když si fenečky soudružky redaktorky s jinými soudružkami redaktorkami reaktivně lízají re(da)ktální otvurky... Ejhle je potvurky! Tolik uslintané líbeznosti teče na našince z obrazovky! To je až jakási >veřejnoprávní< perverze... . . . Nu a jinak masově - zviditelnit nějakou tu kdejakou kámošku, nánu nenánu, chvíli po ránu - to je to, oč tady běží... Dlužno uznat, že objeví se semo tamo i nějaký ten (nad)samec, alfa i omega dámských sníků. Svatá prostoto, vyloženě >veřejná služba< pro fňukající dámy vyšší nižší třídy... Ano ano, přejme jim to, vždyť jinak by přece chudery shnily doma... :o))) . . . Docela by mě ale zajímalo, kolik to všem zúčastněným sype (?), respektive kolik procent z honoráře stojí promrdat se k holkám do placu... Kolikrát je to totiž hotovej mix PR a PP. Pruzené pipiny! Veřejnodámě... Tož kontakt! %-/ - - - P.S. Já fakt nevím, proč ve mně ten celevřitní socializhnus vyvolává jen ten odpor a pohrdání... °-( - - - - - (Sledováno sem tam na >čubtéčku< když jsem sám doma, hodnocení 20.10.2010 mnohé - kokotmentář zde 69Ý - 15.3.2011) ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Pořad pro pipky, který baví koukat hodinu na to, jak si udělat masku na vlasy z krému a vajíčka nebo jak vybavit dětem do školy aktovku. Poslední hit je možnost napsat do televize, co je štve na manželovi, a ty nejlepší kousky se pak přečtou nahlas ("Paní Janě nejvíc vadí, když jí její muž nepomáhá s uklízením - smích moderátorky. Paní Magda píše, že nejvíc jí rozčiluje, když její manžel nechává zvednuté prkýnko - smích moderátorky") Provází je pár meger, co permanentně přikyvujou všemu a nasmívaj se furt jak měsíček na hnoji, ale stejně si v hlavě opakujou "mysli na prachy, mysli na prachy". Jedna * za to, že je to možná pro nějaký lidi přínosem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ nie ste znudená žena v domácnosti, či na materskej dovolenke, prípadne dlhodobo nezanestnaná, tak sa tejto relácii radšej vyhnite. Tu je cieľová skupina prísne a jasne vymedzená. Nikto iný nemá šancu sa pri tomto programe zabaviť, poučiť alebo len zabiť nudu. Jedine pre tie tri skupiny diváčok, ktoré som uviedol v úvode môjho komentára, je to pozerateľné. Aj to len za podmienky, že je patričná osoba "Sama doma". * ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Zapněte ČT 1 o všedním dnu, tak někdy po poledni a máte skoro jistotu, že tam tohle půjde, totální klasika. Vždycky, když jsem si dával na nějaké návštěvě naději na zabití času prostřednictvím televize, tenhle pořad mi tu naději zašlapal hluboko pod zem. A ta znělka, kterou si zpívám aspoň jednou týdně už skoro 10 let, i Karlos80 jí tu notuje...je moc dobrá...nevtíravá... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pozor, nejedná se o pořad zaměřený na detailní rady ohledně správného tvaru šidítek! Ba co víc, toto téma je až podezřele opomíjeno. Vypadá to, že bezvarlatné se zajímají, jsou-li nezapojeny do pracovního procesu a mají tudíž čas čumět po dvanácté na bednu, především o svůj zdravotní stav, háčkování státních vlajek a tanec v rytmu zumbie. Zajímavý náhled do světa nepřítele. Tlupa moderátorek se stále zlepšuje v nasazování pozorného a zvídavého výrazu, ať již pan dochtór nebo kuchař, či jiná rukodělná entita hovoří o čemkoli. Začínají připomínat hypnotizující přestárlé panenky Chucky. Protože jsem v dobách, kdy byl tento skvost reprízován pár hodin po půlnoci, často trpěl nespavostí, vím o nanášení make-upu víc, než je pro heterosexuálního samce záhodno. Hvězda navíc za to, že krasavice na mateřské mají příležitost během dne zaslechnout i souvislejší větu, než: huň huň, pfrrrrrr, blééééé, kokínko na ždi.... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Být sama doma a nějakým nepochopitelným způsobem nemít na práci či k zábavě nic lepšího, než si zapnout telečum, tak tenhle pořad by byl poslední možnou volbou... Ne, žádná volba, prostě si nedokážu představit ani v nejhorších, nejnudnějších nočních můrách, že na tohle dobrovolně tlemím! To bych šla radši vlastnoručně sesbírat z celého bytu všechny psí, kočičí i vlastní chlupy, pečlivě umýt hajzl, roztřídit zrnka strouhanky podle velikosti, případně z nich znovu seskládat rohlík. "Sama doma" je asi pro úplně jiné ženy, co jsou samy doma... nebo nejsem žena, ale učebnice biologie ze 7. třídy se snad nemýlí?! Mám hodnotit, když jsem z toho (nedíky příbuzenstvu) viděla stěží pár minut, které mě minuly jak mýdlo bezdomovce? Pro mě jedno nezáživné, zbytečné NIC. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší recenzi na Sama doma udělali v České sodě:-)))) Jen by mě zajmalo, jestli se na to opravdu někdo dívá? ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

20% - Vzpomínám si, jak jsem byl jednou nemocný a koukal jsem do televizního programu, na co se budu dívat. Ha, zpozorněl jsem, protože jsem si přečetl, že ve dvanáct pude na čt Sám doma. Jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že vlastně neumím číst a žádný Sám doma se nekoná. No, úplná demence to nebyla, ale moc dlouho se to sledovat taky nedalo... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Aby to bylo na nějaké úrovni, tak by se nejdříve musel změnit ubohoučký a vcelku stereotypně nudný koncept pořadu. Sice se zde probere páté přes deváté, ale po skončení jednoho vydání, jsem si z daných témat nic nezapamatoval. Na co třeba chatovat s hostem, když ten se vidí už doma a problémy diváků ho zjevně zajímají jen nuceně. Nejméně sympatické jsou pak moderátorky, kterým vévodí od pohledu nesympatická Alena Veliká (její výmluvné příjmení mluví za její ego). Režisér této nemožné relace si musí nejspíše připadat jako Spielberg, když jde v poledne točit. Já bych se s tímhle hned tak nepochlubil, raději bych změnil zaměstnání, být na jeho místě. I když hovno dělat, nic pořádně neumět a mít za to dobrý prachy, jako v jeho případě, je taky dobrý. 0% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že intelektuálně založené a skutečně emancipované ženy musí tenhle slepičí pořad nenávidět snad ještě víc než průměrný chlap... Děsná nuda se znělkou, z jejíž uchcané líbeznosti a strašlivé vlezlosti se zvedá žaludek. Pro pravidelné diváky (pardon, divačky) růžových Ordinací a dalších seriálových zvěrstev je to však bezpochyby nepostradatelná součást televizní nabídky... ()

Šakal

všechny recenze uživatele

škoda, že musím vždy do práce. Dokázal bych se na to koukat celé hodiny, dny, měsíce, roky, životy..... :o) ()

Reklama

Reklama