Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že intelektuálně založené a skutečně emancipované ženy musí tenhle slepičí pořad nenávidět snad ještě víc než průměrný chlap... Děsná nuda se znělkou, z jejíž uchcané líbeznosti a strašlivé vlezlosti se zvedá žaludek. Pro pravidelné diváky (pardon, divačky) růžových Ordinací a dalších seriálových zvěrstev je to však bezpochyby nepostradatelná součást televizní nabídky... ()

Bila_pani odpad!

všechny recenze uživatele

Takové hovadiny, co se tam řeší, to jsem ještě neviděla... ale chápu, že cílová skupina je trošku jinde - těhotné matky nebo matky s dítětem, jejichž život se zcvrkl na tyhle slabomyslné pořady, starost o "mimíska a manžu" a internetové diskuze o konzistenci stolice potomka... Ok, no. Ale já když jsem sama doma, tak tenhle pořad je fakt to nejposlednější, na co bych se v televizi podívala. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Pořad pro pipky, který baví koukat hodinu na to, jak si udělat masku na vlasy z krému a vajíčka nebo jak vybavit dětem do školy aktovku. Poslední hit je možnost napsat do televize, co je štve na manželovi, a ty nejlepší kousky se pak přečtou nahlas ("Paní Janě nejvíc vadí, když jí její muž nepomáhá s uklízením - smích moderátorky. Paní Magda píše, že nejvíc jí rozčiluje, když její manžel nechává zvednuté prkýnko - smích moderátorky") Provází je pár meger, co permanentně přikyvujou všemu a nasmívaj se furt jak měsíček na hnoji, ale stejně si v hlavě opakujou "mysli na prachy, mysli na prachy". Jedna * za to, že je to možná pro nějaký lidi přínosem. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

I když je tento již více než dvacet let vysílaný pořad hlavně pro ženy, nepřipadám si jako buzerant, pokud ho sleduji. Zkrátka, co dělat, když jsem drtivou většinu mého času doma. "Sama doma" mě vůbec nepohoršuje, je plná informací a vůbec nechápu vaše odpady, ale asi jsem jeden z mála chlapů, kteří tento pořad sledují a považují ho za sledovatelný. ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to vystihuje parodická znělka od České sody. Musím uznat že v době, kdy byl k dispozici jen omezený počet tv stanic, tak poledne patřilo párkrát tomuto pořadu, kde si dvě a víc ženských chtějí ukrátit svoji každodenní nudu na mateřské, či kdovíkde a vymýšlí neustále nehorázné zbytečnosti a probírají poslední drby. pořad české televize, jenž nemá na českých tv stanicích obdoby. snad až v budoucnu do jediné obsahové změny na - sám doma, kvůli genderovému rozvážení rolí na obrazovce. hudební motiv jistě budu znát do konce života: --tý-dyp,tydy'týdyp,tip'tydyp-tydyp'týdap(2x)..typ'tadap-tap ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama