Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat? Také často bývám sám doma, ale po seznámení se s tímhle ,,kontaktním publicistickým! pořadem" pro ženy už nelituji, že se naše veřejnoprávní televize genderově hrubě proviňuje vůči mužům neexistencí pořadu s přechýleným názvem i obsahem... (aneb gender ženy točí pro ženy... ,,Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd.") Horší odpad... ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to vystihuje parodická znělka od České sody. Musím uznat že v době, kdy byl k dispozici jen omezený počet tv stanic, tak poledne patřilo párkrát tomuto pořadu, kde si dvě a víc ženských chtějí ukrátit svoji každodenní nudu na mateřské, či kdovíkde a vymýšlí neustále nehorázné zbytečnosti a probírají poslední drby. pořad české televize, jenž nemá na českých tv stanicích obdoby. snad až v budoucnu do jediné obsahové změny na - sám doma, kvůli genderovému rozvážení rolí na obrazovce. hudební motiv jistě budu znát do konce života: --tý-dyp,tydy'týdyp,tip'tydyp-tydyp'týdap(2x)..typ'tadap-tap ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořad určený skutečně hlavně pro ženy – většinou se tam tlachá o „hovně“, ale teď když už jsem dlouhodobě na marodce a ulehl jsem k odpolední siestě, tak jsem si to pustil jako pozadí ke spaní, no a ono světu div se, občas se tam probírají vážně zajímavá témata – hlavně co se zdraví a nemocí týče (dokonce tam rozebírali i mou diagnózu, takže jsem vydržel čumět až do konce). Nicméně kromě Ester ty moderátorky za moc nestojí… ()

Monggol 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotím hlavne staršie verzie, ale to je jedno, pretože oproti slovenskej mutácii "Dámsky magazín STV" či "Dámsky klub" je toto absolútne na úrovni. Tam je to tragicky úbohé a úboho trapné, že mám chuť .... Nie ... Nie! Radšej prehltnem zlú slinu. Pravidelné sledovanie spôsobuje nevratné poškodenie mozgu a emocionálnu labilitu! ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Být sama doma a nějakým nepochopitelným způsobem nemít na práci či k zábavě nic lepšího, než si zapnout telečum, tak tenhle pořad by byl poslední možnou volbou... Ne, žádná volba, prostě si nedokážu představit ani v nejhorších, nejnudnějších nočních můrách, že na tohle dobrovolně tlemím! To bych šla radši vlastnoručně sesbírat z celého bytu všechny psí, kočičí i vlastní chlupy, pečlivě umýt hajzl, roztřídit zrnka strouhanky podle velikosti, případně z nich znovu seskládat rohlík. "Sama doma" je asi pro úplně jiné ženy, co jsou samy doma... nebo nejsem žena, ale učebnice biologie ze 7. třídy se snad nemýlí?! Mám hodnotit, když jsem z toho (nedíky příbuzenstvu) viděla stěží pár minut, které mě minuly jak mýdlo bezdomovce? Pro mě jedno nezáživné, zbytečné NIC. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama