Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět smrtelníků je ohrožen, neboť mocný vůdce upírů, lord Malgaard, se rozhodl uskutečnit plán, který by lidstvo zredukoval jen na rasu nedobrovolných dárců krve. Dr. Jacob Sloane, který stojí v čele války proti upíří nadvládě, neváhá v boji obětovat i krev svého asistenta Christiana Greye, kterého kousne jeho milovaná žena – Malgaardova nejnovější oběť.Grey se ocitá na útěku před svým vlastním učitelem a bojuje s příšerami z podsvětí nemrtvých. S pomocí Sloaneovy půvabné chráněnky Kaitlin Mooreové přichází Grey na to, že pokud chce zničit nepřátele, musí se nejdříve stát jedním z nich. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to dopadne, když se banda amatérů rozhodne natočit upírský horor, nemusíme vidět jen u Choking Hazard, ale i u tohoto filmu. Máme tu dva upírobijce a jednoho šéfa upírů. Jeden z upírobijců se dostane do pasti, a stává se jakýmsi spojovacím článkem. Na jednu stranu upír, na druhou se snaží stále pomstít šéfovi upírů. Jeho bývalý kolega mu nakonec pomůže a vše dobře dopadne. Jenže celé je to natočené tak amatérsky, jako byste vzali do ruky sami videokameru a poprosili spolužáka, aby vám zahrál roli děsného upírobijce. Možná by to i zahrál líp, protože tohle je herekcy na úrovni argentinské telenovely. Bojové scény jsou jedním slovem zoufalé, nudné a nebojové, a těch pár triků je natočeno technikou stop motion, jež se používala naposledy snad někdy ve 30. letech minulého století. Nechápu, proč se sem podobné filmy vozí. Disk načne protipirát (ha ha ha, kdo by takový shit kopíroval proboha?!), nějaké upoutávky na úvod, nějaké v menu, jinak nic navíc, žádný bonus. Obraz televizní 4:3, zvuk stereo. Prostě kvalitka. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Ta hudba na začátku a i během filmu nebyla moc zdařilá, docela rvala uši. A hned rada: Nesmíme své lidskosti dovolit, aby bránila vykonat naši práci. Zní to hororově, co? Tak už konečně vím, zda může mít upír sny. Lord Malgaard není vůbec sympatický, vůbec jsem neměl důvod mu fandit. Film je velká slabota. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem co tomu dát, ale nakonec volím tuhle variantu. Nebot ten film byl opravdu hrozný. Nemělo hlavu ani patu. Od jaký doby upíři svoje oběti zabíjí? Pokud vím tak všude je nechali "žít" a pak se z nich stali rovněž upíři. Lidi tady mají dokonce institut na likvidaci nemrtvých. Žena je těžce nemocná a tak jde za upírem aby jí kousnul a ona neumřela. Jak pitomý. K tomu všemu ona i její přítel pracují v onom institutu. K tomu se upíři mlátí mezi sebou. Opravdu nezáživný a nudný film. Který nic nedává ,ale bere.....čas. ()

Duoscop odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu jsem měl několik dní BEZESNE NOCI. Nechápu, proč někdo točí takové sračky. Naprostá ztráta času. ()

piglit odpad!

všechny recenze uživatele

Natěšen jsem zasedl k počítači, že shlédnu další horor, který má sice průměrné hodnocení, ale budou tam upíři. Takže to snad nemůže být tak hrozné. Bohužel - bylo. Herci ve věku kolem 20 let, kteří zrovna utekli z nějakého hereckého kurzu. Katastrofální dialogy. Nulový rozpočet. Scénář kulhá na všechny nohy - např. do nebezpečných misí se zásadně vydává jednotlivec bez podpory, strašlivým upírům snad stačí, aby si zadřeli třísku a vzápětí umírají. Triky vypadají, že jsou z doby, kdy frčel krátký film Pokropený kropič (1895). Přiznám filmu jeden světlý okamžik - a to, když v baru na stěně visí reálie z Česka, na hvězdičku to ale zdaleka nestačí... ()

dany.v 

všechny recenze uživatele

Tohe je odporné béčko, což je poznat na kvalitě samotného zpracování i na příběhu. Hned na začátku mě šokovala scéna typu Malgaard si mě vzal a teď si vezme tebe, docela trapné. Ale film obsahuje i jiné perličky například, když skupina policistů atakuje upíry. Je to stejné jako průměrný zásah na nepovolených demonstracích... Jinak v podstatě nic nového, podobné jako Blade až na to, že tenhle upír se chce pomstít jenom Malgaardfovi. ()

Reklama

Reklama