Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to sice jenom sled rutinních historek viděných v různých obměnách všude možně, občas s nějakou tou parodií a občas s nějakým opravdu vychytaným vtípkem nebo záběrem, ale pořád jsou tu Vojín, Rico, Kowalski a Velitel, a s nimi ještě král Jelimán s Mortem a Mauricem, kteří v českém dabingu fungují jako zbraň hromadného ničení;) Nemůžu si pomoct, ale tihle hoši prostě patří do červeného. 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

ajajáj a to čo bolo? som myslel že zle vidím, animačne to je minimálne o polovicu horšie spracované než kinofilm Madagascar, nepekný flákanec zas niekto na rýchlo ukuchtil, sakriš práca /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obyčejné ve všech směrech. Samotný Madagascar kromě pár scén byl průměrný animák a tučnáci, přestože jsou zbraní srovnatelnou s veverkou od konkurenční Doby ledové, nejsou zase tak vtipní... Některé parodie na pár jiných filmů potěší, ale jako celek to působí hodně "komerčně" vynuceně bez jakékoliv větší myšlenky. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tučňáci zase válí a to i navzdory přítomnosti "megablba" lemura a ošizené animaci (ještě, že penguini nemají chlupy). Bál jsem se, že po pár dílech vtípků začne ubývat a bude to horší a horší, ale zatím se tak ještě nestalo. Takže držím palce a doufám, že Skippera, Kowalského, Vojína a Rica uvidíme i jednou jako večerníček na ČT1. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skipper, Rico, Pešiak a Kowalski sú štyria tučniaci žijúci v New Yorkskej ZOO, ktorí svoju filmovú kariéru odštartovali ako vedľajšie postavičky v úspešnom animovanom filme "Madagaskar". Tam síce len sekundovali ústrednému kvartetu zvieracích postavičiek (lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman a hrošica Gloria) , ale už vtedy výrazne vynikali svojim originálnym, militárnym humorom. Tým pádom si vykoledovali vlastný televízny seriál. Sériu krátkometrážnych zábavných príbehov, v ktorých dostali dostatočný priestor sa realizovať. *** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech průměrná seriálová odnož Madagaskaru, ve které slavní tučňáci předvádějí další své šílené kousky. Ty byly ve filmech sice to nejvtipnější, tady to ovšem vychází tak na půl a i samotní tučňáci začínají po čase trochu nudit. Na menší odreagování to ale stačí. 50% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nikdo se na Tučňáky nesmí dívat očkem Madagaskaru, neb díky tomu, že nyní jsou oni hlavními hrdiny, stali se podobni spíše rychlé rotě. A to je dobře! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Madagaskar" mi přišel jako poměrně snesitelný animáč s pár dobrými frky a tučňáci určitě patřili k tomu nejlepšímu, co film nabízel. Tak jsem naivně předpokládala, že by se mi série krátkých anekdot s tímto legračním military ptactvem mohla zamlouvat. Jediná epizodka mě krutě vyvedla z omylu: nebavila jsem se, ba co hůř - sralo mě to. Nevím, nakolik je odpovědný český dabing, ale tohle je chabý infantilní kýč s humorem pro batolata. 30% ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduche, ale spis jednoduse skvele, plne vtipku i pro dospele, aby se nenudili, proste vecernicek pro moderni rodinu.. Navic dabing se take povedl - dnesni dil s proklamaci "cistoskvouci East River" me v podani Kowalskiho poslala do kolen :)).. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tahle jednotka tučňáků patřila k mým nepřátelům. Oni a ještě Kouzelní kmotříčci. Proč? Protože tyhle seroše běží na satu proti mým oblíbeným pořadům na History HD a se synem vedu tu každodenní válku resp. diskusi - kdo bude koukat v obýváku na co, přičemž nerad ale občas uplatním nedemokraticky právo hlavy rodiny :-). On mi tvrdil, že tučňáci jsou super a že je prostě pokaždé musí vidět. Snad jsem jednou rezignoval nebo prostě byl příliš utahanej na nějakou debatu, prostě jsem si jednou to své odpolední presso po návratu domů dal s tučňákama. A dobře jsem udělala, protože ten konkrétní díl byl prostě super a já se fakt musel chcechtat jak už dlouho ne. Další díl jsem již sledoval s vyloženým zaujetím. Nyní né že bych tučňáky vyhledával, ale když běží dávám jim prostor. Nevím jestli je to naším opravdu brilantním dabingem, ale je to prostě zatraceně vtipné! Animace jsou také dobré a i když těhle zvířátkovskejch serošů je po všech kanálech habaděj, tenhe určitě bude patřit mezi ty lepší animácký :-). Tahle jednotka tučňáků mě dostala! * * * ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ve filmu byli tučňáci výborní, takže jsem neváhala ani vteřinu abych se na tenhle seriál podívala a upřímně mě to trochu zklamalo. Nejsou tak vtipní jako ve filmu. A myslim, že z celýho seriálu si nebudu pamatovat žádnou epizodu. Ale dávám i přesto 4*, protože mám slabost pro Vojína. A co jsem nepochopila bylo, jak se Král Jelimán s Mortem a Morrisem ocitli v ZOO. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nelítaví ptáci opět v akci. Konečně někoho napadlo, aby Kápo, Rico, Kowalski a Pěšák dostali vlastní pořad, byť byli to nejzajímavější a nejlepší na celých Madagaskarech. Ale stejně jako měl Sherlock Holmes svého moriartiho mají pingvíni svýho blba krále Jelimána, s jeho dvěma poskoky. I se stoupajícím počtem dílů si tufny udržují vysokou laťku zábavy. Jen jedna výtka, když už teda musí pišišvoři mluvit hantecem, tak ať producenti zaplatí cestovný a dotáhnou někoho ze štatlu, Zdeňa Junák to se Zdeňou Burešem zmákne. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Já se u těch jednotlivých misí docela bavím. Možná proto, že to beru jako samostatný seriál a neměl jsem tedy na to tak velká očekávání. Některé vychytávky jsou solidně vystavěné. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Ne, tahle snaha vytěžit z tučňáků co to jen jde nebyla vtipná. Spíš animačně odfláklá a scénáristicky zoufalá. ()

Reklama

Reklama