Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nelítaví ptáci opět v akci. Konečně někoho napadlo, aby Kápo, Rico, Kowalski a Pěšák dostali vlastní pořad, byť byli to nejzajímavější a nejlepší na celých Madagaskarech. Ale stejně jako měl Sherlock Holmes svého moriartiho mají pingvíni svýho blba krále Jelimána, s jeho dvěma poskoky. I se stoupajícím počtem dílů si tufny udržují vysokou laťku zábavy. Jen jedna výtka, když už teda musí pišišvoři mluvit hantecem, tak ať producenti zaplatí cestovný a dotáhnou někoho ze štatlu, Zdeňa Junák to se Zdeňou Burešem zmákne. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených pokusů, kterak vytřískat z populárního a úspěšného filmu další peníze. Ve filmu byli tučňáci skvělí a ohromně vtipní, v seriálu jsou ovšem, stejně jako všichni ostatní účinkující, průměrní. Není to ani zdaleka tak vtipné jak, sem očekával a nic jiného už tučňáci nabídnout nemohou. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tučňáci zase válí a to i navzdory přítomnosti "megablba" lemura a ošizené animaci (ještě, že penguini nemají chlupy). Bál jsem se, že po pár dílech vtípků začne ubývat a bude to horší a horší, ale zatím se tak ještě nestalo. Takže držím palce a doufám, že Skippera, Kowalského, Vojína a Rica uvidíme i jednou jako večerníček na ČT1. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ve filmu byli tučňáci výborní, takže jsem neváhala ani vteřinu abych se na tenhle seriál podívala a upřímně mě to trochu zklamalo. Nejsou tak vtipní jako ve filmu. A myslim, že z celýho seriálu si nebudu pamatovat žádnou epizodu. Ale dávám i přesto 4*, protože mám slabost pro Vojína. A co jsem nepochopila bylo, jak se Král Jelimán s Mortem a Morrisem ocitli v ZOO. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Super ... tvůrci asi udělali průzkum veřejného mínění s anketou "kdo je vaše oblíbená postava z Madagaskaru " ? Myslím, že se podivili, že to nebyl nikdo z hvězdné hlavní čtveřice, ale pozoruhodné množství procent připadlo na odpověd "Tučňáci" V této imaginární (ale přeci pravděpodobné) anketě bych dal taky hlas Skipperovi, Kowalskému, Ricovi a Pěšákovi. A udělat z toho samostatný seriál? Sázka na jistotu! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama