Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

popkec 

všechny recenze uživatele

"Hodnotím poslední dva roky, tj 2008, 2009". Snídaně s novou by mohl bát pořad plná užitečných zpráv a informací a zajímavých rozhovorů, nakonec tomu ale tak není, proč? Za všechno samozřejmě mohou moderátoři kteří provádějí v přímem přenosu takové hovadiny až se za ně člověk stydí. Například zprávy každou půl hodinu jsou poměrně profesionální ale co ty kecy kolem? Pořad který tvoří partička amatérů za pomoci pár lidí kteří to naštěstí vytáhnou nahoru. 2* ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Je to monotonní pořad, který se opakuje neustále pořád dokola (jak to vystihl můj bratranec xladojx). Ale každé všední ráno si u něj dám čaj, podívám se na ten nejubohovější přehled zpráv, zjístím kde se vymlelo auto a co píšou v Blesku. A to mě k tomu rannímu vzbuzení a uschopnení do čůrakoviny zvané hokna stačí .-) ()

Reklama

Raimok 

všechny recenze uživatele

Obzvlášť na střední jsem si bez Snídaně s Novou nedokázal představit ráno před odchodem do školy. Nebylo to vždycky nejkvalitnější a dívat se každou půlhodinu na stejny zprávy taky nebylo nic moc, ale jinak si stěžovat nemůžu. Možná jenom, že když uváděla Dolinová, okamžitě jsem vypínal televizi... Teď už většinou odcházím dřív než Snídaně začne. 32 % ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

K Snídani s Novou se mi nejvíce pojí stížnosti zdejších moderátorů na to, jak musejí každý den vstávat opravdu nezdravě brzo. Naprosto zbytečné tři hodiny tlachání, za které jsou ta ranní ptáčata až hříšně placená. Normálně si na nevyváženost platebního ohodnocení různorodých profesí nestěžuju, tahle relace mi přijde ale opravdu jako definice zbytečného zaměstnání v oboru "moderátorství". ()

Vodin 

všechny recenze uživatele

Když je člověk ještě rozespalej, tak snese hodně. Většinou pěkná moderátorka, s nějakým Lojzou, kterého si ani nevšímám a říkám si radši kdyby tam nebyl. Ale aspoň sleduju jak mi ty hodiny ubývají a budu muset jít zase makat, dozvím se jak se asi obléct,protože z okna se podívat je moc složitý a občas se dozvím jak uplést nějakej věnec, nebo udělat něco z papíru aneb nesnesitelný Láďa Hruška. 50% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama