Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako velmi velmi mladý jsem se u toho probouzel, snídal, oblékal a dělal hromadu dalších, obvyklých ranních činností;-). Tady nemá být přítomno žádné umění, ale jen prostá zábava na probuzení s trochou informací, zajímavými tématy, slušnými moderátory a univerzálností (pokrytí věkové kategorie 7-50?). Hlavně sem nezapomeňte připsat, jak je Dobré ráno na ČT o mnoho lepší... ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Dnes v noci jsem oka nezamhouřil. Hlavou mi prolétávaly bezduché myšlenky, jež se nenápadně otřely o moji mysl, aby mohly záhy zmizet v zapomnění. Pak to přišlo. Za minutu šestá hodina ranní. Ptáčci štěbetali na okenní římse kouzelnou operní árii, slunce vycházelo zpoza temného obzoru a na jedné nejmenované televizní stanici začala běžet Snídaně s Novou. Jsa přikován k lůžku v důsledku nočního obžerství, jsem nebyl schopen natáhnout se k ovladači, jež byl ukotven v prostoru mezi umaštěným papírem od jitrnic a nedojedenou štanglí loveckého salámu. Takže mi tedy nezbylo, než dát nedobrovolné sbohem myšlenkám o holografických prostitutkách a na celé tři hodiny se pohodlně usadit do duševního kómatu. Z tohoto důvodu jsem nucen zvednout původní hodnocení z odpadu na celé tři hvězdy, poněvadž můj mozek díky této půvabné relaci navštívil zcela nová zákoutí blíže nespecifikovatelných dimenzí. Když se ze začátku tuze ospalí a podezřele vypadající moderátoři snažili dělat fórky na úrovni netradičně rozžvýkané placenty, měl jsem jemné obavy o své duševní zdraví. Ale když jsem asi po třicátépáté uzřel ty stejné, v nekonečné smyčce se opakující zprávy, moje cerebrální kapacita přepnula do infinitního módu a v mé hlavě se začala utvářet doposud neobjevená pejorativní spojení, o nichž jsem neměl doposud ani tušení. Mrdomír, fičižbluňk, hovenšvec, kastroslav, výmrdkoid, kazozub, potenčně nepřizpůsobivý žalud tvýho fotra, syflšek, šukomech a někde jsem tam snad zahlédl i fetopíčondu. A ten blbeček, co seděl u počítače a gůglil tam debiloviny, byl totální, totální a naprosto totální čuziádr! Sice vám v záchvatu vzteku nemohu ještě úplně upřesnit, co to znamená, ale jsem si jist, že je to daleko urážlivější, než píča všech píč, která dotykem proměňuje všechno na další plejádu zasraných píč. Uf, děkuji za pozornost a rozhodně doporučuji. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si že tento pořád, ještě když jsem chodil posledním rokem na základku, mně občas po ránu dělal doprovod...Jednoduše jsem s ním vstával..Ale to jsem ještě neměl internet, rádio poslouchal zcela sporadicky. Nicméně časem a stálými změnami i co se týká třeba častým střídáním a měněním moderátorů pořad ztatil svůj původní lesk, prostě se to okoukalo a v dnešní době nato už ani nemám čas a také dávno už využívám úplně jiných informačních médií...Těžko říct kdo byl z celé této skupinky lidí nejlepší a nejpříjemnější, jestli první moderátoři Boura s Mayerovou nebo někdo jiný, jako třeba Gondíci kteří to pojali za svou estrádní šou typu Go-Go, vždy záleželo na jednotlivé přístupu, nápadu, příjemnosti a nakonec celkové oblíbenosti.. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Nezbývá, než souhlasit s komentářem toho kolíka Kulyka z hradu Kulíkov. Jen dodám, že nedávno nahradila jakousi zapomenutelnou dvojici jistá dvojka hard core gayů (možná jen přihřátých metrosexuálů), kteří pouští frky o 106² a je to tak trapné, že mi moje 49'' LCD po každém tom frku sletí ze zdi. Ale jak říkám, jsou to gayové, tak jsem shovívavý. No, nekecej, ty pyčo! Tak je společnost totiž nastavena - aby byla ke gayům a metrosexuálům tolerantní a shovívavá. Televizi vždy znovu pověsím. Update po pár letech. Zvykl jsem si snídat u proužku čt24, ale v poslední době čtu tak hrozné zprávy, že dám raději přednost žoviálním nováckým dvojicím, kteří dělají investigativní novinařinu s babičiným cukrovím, dědovým medem, tetčinou voňavkou a posilovacím přístrojem otylého vejsrostka z neznámého kolene. Fakt v klidu. Člověk nic ráno neřeší. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

... a večeře se starou. Prvních pár let nebylo špatných, když jsem chodil tak do třetí a čtvrté třídy byl jsem pravidelným sledovatelem. Pokud teda nedávali na Primě ježka Soníka. :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľa televízií dnes využíva tento trendový formát relácie, ktorá je naživo vysielaná z interierov štúdií od skorého rána. Dvojica výrečných moderátorov vyspovedá zopár hostí, pustí sa nejaký hudobný klip, prečítajú sa krátke správy, predpoveď počasia, dopravná situácia a tak každý deň dokola. Česká Nova bola jedna z prvých staníc, čo s tým v našich krajoch začala. Pamätám si, že som si zvykol, keď som išiel do práce, dať ľahké raňajky, kafíčko, cigaretku a podmaz ku tomuto rannému rituálu mi robila práve táto relácia. Bolo to také moje televízne rádio. ** ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Sourozence Kundíkovi a Bource Majerového vystřídala várka nových, neokoukaných dementů. Jejich nesmyslné, optimistické a rádoby kůl žvatlání člověku hned po ránu zpříjemní postopicoidní žaludeční úlitbu bohům. Odpad i za songy useknuté v půli, imbecilní bulvární zprávy a toho morčecího debílka s naducanou tvářičkou a projevem naspeedované gumy. To už je lépe po procitnutí mžourat na to olezlé hovádko do zrcadla. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám proto, že se na to nemusím dívat. Jinak neznám jistější způsob, jak si posrat celé dopoledne, než hned po probuzení pustit bednu a posnídat s Nohou. Ale dokud je absolvování pořadu čistě dobrovolné, ponechám těch nečestných 15%. Pokud na to někdy budu NUCENA čumět, hodnocení klesne na odpad - snad tato děsivá verze budoucnosti nikdy nenastane. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji snídat s televizí...a už vůbec ne s pořadem televize Nova. Tento pořad prodělal tolik proměn, že dnešní Snídaně nemá s tou původní nic společného, snad jen název :) Zvažuji mezi 1,5 - 2,5*. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, když občas omylem pustím, nemohu se samým údivem odtrhnout, jak nám všem tato televize "zpříjemňuje" ráno... Kopněte už nekdo ty "modelky" do prde+e, vždyť to není normální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

vrchol všeho trapného, který byl překonán jen sám sebou. Vrcholně trapní hosté, nesnesitelně ubozí pseudomoderátoři v čele s Bourou a Majerovou, které fakt nemůžu ani vteřinu, blbá Hrachovcová, co svou tupost maskuje hrou na ještě pitomější, úúúú, to je peklo...!!! ()

Reklama

Reklama