Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

venca163 

všechny recenze uživatele

A přichází čas na zprávy, Vítku, co tu máme? - Ahoj Tomáši, hned se na to podíváme. Chviličku ztrpení, už na tom pracuju. Táák, jen co se mi načte seznam.cz. Momentík. Ano. Jo, takže na Strakonický se dneska stala obrovská bouračka. Moment, podívame se na podrobnosti...teď to nějak vypadlo. Ne, dobrý, jsem tam. Ne počkat. Nějak to nefunguje. Momentík. (30%) ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Sourozence Kundíkovi a Bource Majerového vystřídala várka nových, neokoukaných dementů. Jejich nesmyslné, optimistické a rádoby kůl žvatlání člověku hned po ránu zpříjemní postopicoidní žaludeční úlitbu bohům. Odpad i za songy useknuté v půli, imbecilní bulvární zprávy a toho morčecího debílka s naducanou tvářičkou a projevem naspeedované gumy. To už je lépe po procitnutí mžourat na to olezlé hovádko do zrcadla. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybuji, že si tohle může ráno pustit normální člověk než jde třeba do práce. To si radši pustím nějaký hudební kanál než poslouchat už do rána kdo kde natáhl brka, kde se stala vážná nehoda apod. Absence zajímavých moderátorů, také postrádám hudbu a když se zde něco objeví je to klip z roku raz dva. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Pro pracující a studující se pořad hodí pro zjištění přesného času a nadcházejícího počasí.. A když třeba zůstanu doma, tak mám aspoň po ránu na co koukat :) Bývají tam často zajímaví hosté (tím nemyslím ty celebrity z nováckých pořadů, ty by si tvůrci mohli odpustit) a občas i nějaká ta ucházející písnička.. Zprávy se sice opakují pořád dokola jako přes kopírák, ale to je spíš jen detail :D ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Tady nejde hodnotit, ani zdaleka, nějakou uměleckou stránku. Televizní pořád hodnotím v pohledu na: 1. Moderátoři- úroveň moderátorů je na Nově celkově tragická a ve Snídani s Novou tomu není jinak. 2. Informovanost diváka- Bože nedovím se nic nového a nebýt toho, že vybírají moderátorky s bujným poprsím tak u toho asi usnu (Ikdyž pořad by mě měl spíš probudit!). 3. Zábava- Nebýt raníčku tak je to moc chabé. Herci z "úžasných" seriálů či šarlatánky nebo milionkrát pozvaný ředitel pražské ZOO mi už lezli na nervy! 2* Dávám za ty hrudníčky moderátorek! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)
  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)

Reklama

Reklama