Reklama

Reklama

Death Scenes 2

všechny plakáty
USA, 1992

Režie:

Nick Bougas

Scénář:

Tom Lavagnino

Hrají:

Lenny Bruce (a.z.), Jeffrey Dahmer (a.z.), James Dean (a.z.), Adolf Hitler (a.z.), Jacqueline Kennedy (a.z.), John F. Kennedy (a.z.) (více)
(další profese)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Chronologické pokračovanie násilností, o ktorých s ľadovo pokojným hlasom oboznamuje diváka opäť Dr. Anton Szandor LaVey. Či je vojna alebo nie, koleso smrti treba premastiť ako inak ľudskou krvou. Človek má na toto ako dodávateľ monopol :/ ### To hlavné čo je tu k videniu: Veľké množstvo fotografií mŕtvych ľudských tiel, krutosti druhej svetovej vojny, úmrtia známych v skratke (napr. John F. Kennedy, Che Guevara, Martin Luther King, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Béla Lugosi), automobilové nehody prevažne z 50tych rokov, masaker Charlesa Mansona a jeho rodinky, Twilight Zone incident, atď... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Death Scenes začíná tam, kde jsme opustili první díl. Tedy drastickými záběry z Druhé světové války, záběry na diktátory, hromady mrtvých nejen z bitevních polí, ale i koncentračních táborů. Následně se obrazem přeneseme k celé řadě autonehod, kde si diváci detailně prohlédnou, jak musejí policisté a hasiči vytahovat mrtvá zdeformovaná těla. Opět se můžeme podívat i na celou řadu „poprav“, sebevražd, atentátů či úmrtí slavných osobností (JFK, M. Monroe, James Dean, Jayne Mansfield a dalších). Jako přídavek je tu i běsnění Mansonovy rodiny – detailní výpověď krvavého masakru Sharon Tate a přátel. Opět nic pro slabé povahy, jinak samozřejmě velice zajímavý dokument plný smrti. ()

Reklama

Reklama