Reklama

Reklama

GO - GO šou

(pořad)
Komedie / Hudební
Česko, 2000, 90 min

Režie:

Jiří Adamec

Účinkují:

Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Felix Slováček, Renata Kajdžas-Angelov, Patrik Hezucký, Leoš Mareš, Petr Martinák, Ludmila Zábršová-Molínová (více)

Obsahy(1)

Go Go šou byl zábavný televizní pořad z produkce TV Nova, který uváděli sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi. Pravidelnými hosty byli také Felix Slováček se svým Big Bandem, Patrik Hezucký a Renata „Kajdžas“ Angelov. Go Go šou byl úspěšnou televizní estrádou plnou písniček a scének, hlavně z tvorby sourozenců Gondíkových. Avšak vystupovalo zde také množství českých zpěváků, zpěvaček a tanečních skupin. Pořad byl vysílán z pardubického divadla, a to po dobu pěti let. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Přímý pokračovatel východoněmecké rodové linie z Friedrichstadtpalastu: Ein Kessel Buntes - škála normalizačních estrád - GO-GO šou... Ta zřejmá popkulturní aluze v názvu je zdaleka tím nejlepším, co kdy tenhle pořad samozvaných sourozeneckých bavičů nabízel... Etalon pokleslé ,,lidové" zábavy neboli to, jak dramaturgové našeho největšího komerčního kanálu (ve všech významech toho slova) definovali slovo ,,novácký"... Železný odpad... ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný "humor" a výjimečně nesympatičtí protagonisté (nevím, ze kterého septiku bylo toto sourozenecké duo vyhrabáno). Nedalo se na to dívat, nemůžu jinak: ODPAD! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším Gondíka. Nesnáším Gondíkovou. Nesnáším novařské estrády. GO-GO šou je odpad odpadu a jen způsobuje degeneraci mozku ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

A já dřív četl GLO - GLO šou a myslel jsem, že tam nasávaj. No Gondíci, ti už všelijak obohatili naši TV produkci, hlavně tu veřejnoprávní. Pamatuju si jen, že to bylo neskutečně trapné. Ale vlastně zrovna na toto bych nejraději zapomněl. ()

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Je s podivem že se pořady této úrovně do televizního programu vůbec dostanou, a s ještě větším podivem je, že se v něm i nějakou dobu udrží. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Vážně nechápu tak šíleně nízká hodnocení... Tenhle pořad byl spolu s "Country Estrádou", který jediný, který dokázal skutečně pobavit. A to, prosím, bez vulgarizmů. ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím co bylo na tomhle pořadu zábavného. Směšný humor dvou hlavních protagonistů. Typická TV NOVA. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pořad odpad, ale Adélu s Daliborem mám docela rád. Patří určitě k tomu sympatičtějšímu na TV Nova. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dám za Renatu Kajdžas a Patrika Hezuckého, kteří v té době byli víceméně jediným, na co se dalo v tomto pořadu dívat. Nikdy jsem nebyl zrovna velkým příznivcem sourozenců Gondíkových – nebo spíše způsobu jejich humoru. Což se nezměnilo ani v dnešní době. ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Existuje v českém "šoubyznisu" nesympatičtější žena, nežli Adélka Gondíků??..NE, nebo si nemohu vzpomenout, ale jiná dáma mě tolik nevadí (a navíc je ošklivá).. A jako bonus její nevtipný bratr..no děs běs. ()

Reklama

Reklama