Reklama

Reklama

GO - GO šou

(pořad)
Komedie / Hudební
Česko, 2000, 90 min

Režie:

Jiří Adamec

Účinkují:

Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Felix Slováček, Renata Kajdžas-Angelov, Patrik Hezucký, Leoš Mareš, Petr Martinák, Ludmila Zábršová-Molínová (více)

Obsahy(1)

Go Go šou byl zábavný televizní pořad z produkce TV Nova, který uváděli sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi. Pravidelnými hosty byli také Felix Slováček se svým Big Bandem, Patrik Hezucký a Renata „Kajdžas“ Angelov. Go Go šou byl úspěšnou televizní estrádou plnou písniček a scének, hlavně z tvorby sourozenců Gondíkových. Avšak vystupovalo zde také množství českých zpěváků, zpěvaček a tanečních skupin. Pořad byl vysílán z pardubického divadla, a to po dobu pěti let. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně debilní, nevtipný Gondík s kreténským úsměvem na rtech a k tomu Adéla "snažím se být vtipná" Gondíková... Já nechápu, jak jsem se na to mohl kdysi dívat, asi jsem byl zrovna pod vlivem nějakého černého pána pekel nebo co. Tohle byla totiž ta nejodpornější, nejtrapnější (diváci v sále asi za ten smích dostávali pěkný prachy) a vlastně všechno záporné s předponou "nej", co kdy Nova vyprodukovala a vůbec se odvažovala pouštět v hlavním vysílacím čase. Mimochodem, docela je mi s odstupem času líto Felixe Slováčka, ze kterého asi Dáda udělala pěkného senila, když do toho šel a zajišťoval se svým orchestrem hudební vložky. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Svého času jsme na to v sobotu koukali, člověk nevěřím svým očím a uším, když to zapne dneska, jedná se o vrchol idiocie s významně se hodící ústřední dvojicí debilních sourozenců, kteří si všechny účinkující vybírali opravdu poctivě tak, aby zapadli (třeba takový Maděryč, ten všechny jako jejich zvolený vůdce leprezentuje víc než dokonale). ()

Reklama

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavný pořád...kroutí se mi prsty jen když mám zopakovat popisek. Něco tak strašného umí vyprodukovat jen Nova a pan Adamec. Nemám rád tenhle estrádní, rádoby vtipný americký humor. Alespoň ne v nepovedené formě. Ono udělat ze sebe debila tak, aby to bylo a ideálně nějakou dobu zůstalo vtipné je umění. Napadá mě třeba Rowan Atkinson v roli Mr.Beana, pánové Náhlovský nebo Sobota, i když ani pro ně to není vždycky snadné. Pan Adamec ale dělá systematicky debily ze všech aktérů a diváky nevyjímaje. Slyšel jsem od známých a taková je i má vlastní zkušenost, když jsem viděl někde in natura účinkovat sourozence Gondíkovi, nebo Aleše Hámu, že umějí být vtipní. Občas i takový Petr Rychlý. Ale co pak předváděli/byli nuceni předvádět režií a Nováckým scénářem, za to bych tvůrce být jimi snad i zažaloval za poškození dobrého jména. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to ubohé a strašné, je to odpad se vším všudy. Tak proč tak pěkné hodnocení? V době, kdy se zábavné pořady smrskly na vyprávění vtipů, ubohé převleky a pitvořivé pseudoherecké rozhovory, se tady aspoň někdo pokoušel vymyslet scénky. Jejich vadou bylo, že nebyly vtipné, ba dokonce byly uboze trapné, ale za tu snahu ten bod možná dám. ()

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Dobře, ústřední dvojice, tedy Adéla a Dalibor Gondíkovi působí poměrně sympaticky, avšak pouze do doby, než oteřou ústa a snaží se být vtipní. Nevkusný, nevtipný a místy i velmi trapný humor. Rady ptáka Loskutáka působí přeci jen trošku víc seriozněji a v porovnání s GO - GO šou jsou na nesrovnatelně vyšší úrovni. Další skvělý úkaz toho, že některé pořady se televizi Nova jednoduše nepovedly, minuly se účinkem a pouze zabíraly drahocenný čas na televizních obrazovkách. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama