Reklama

Reklama

Nikdo neví o celebritách více než my! Vstupte s námi do života hvězd. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb Gábinky vypráskaný týden se spráskanýma a zapráskanýma seleritama:-)! Podobné pořady: Přísně tajné, TOP STAR magazín všechny na stejné úrovni. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať dají raději peníze vynaložené na natáčení tohohle pořadu na charitu nebo na výzkum rakoviny......... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který tehdy dal jasně najevo, že ta vaše TV Noha tady není pro nějakou vaší kultivovanou zábavu u Tarkovského megacloumáku. Takový průkopník televizního hnoje z bytů Celerbritů je hoden jasnému odpadu! UPDATE: A ta nová verze 2013 stojí za stejné hovno. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Co je? Co si to dovolujete? Pět procent? Vždyť v pravdivém publicistickém pořadu Prásk je poměr gejínů vůči těm, co preferují kusy prochcaného masa opačného pohlaví, nejméně půl na půl! Tak to koukejte dorovnat. Klauniády Volopíčové (z neznámých důvodů nezpochybnitelné vůdkyně stáda) a ostatních zbytečných jedinců stojí za plnou palbu, ne? Vypůjčím si od klasika - je to tam samý debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, ale pozor, změna - vzadu stojí dvě kurvy vedle sebe. Je šokující, jak se národ trapně cuká, místo aby zakoupil product placement a dopomohl mediálně se prostituujícím zoufalkám (a zoufalcům) k odvrácení jedné z desítek exekucí. To lížou opatek Partyšové či cumlají tukem vyztuženého svraštěra spratka z Řeporyj pro srandu králíkům? Vzpamatujte se, kola kapitálu se sama neroztočí, koukejte se zamindrákovat z toho, co nemáte, při pohledu na vymyšlené statky elity národa, rozkurvěte si kvůli tomu život, vztahy i psýchu a všem bude lépe! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na sledování s babičkou, lačnící po squělých informacích ze světa showbyznysu to nebylo špatné, když o prázdninách večer lilo a nebylo co dělat :-D ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Za tohle bych spráskal celý štáb s tou strašnou Gábinou v čele. Dělat ze sereblit lidi je zrůdnost, zasluhující výprask!!! ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Nova nemůže být pozadu a po vzoru Top Star magazínu od Primy tu máme další bulvární TV-pořad Prásk!, verze Nova. Inteligentní Nova, která nás naučila, že voda v zimě zamrzá a že melouny spadlé na zem zřejmě křupnou by se podle mě neměla do ničeho nového pouštět a do showbyznysu už vůbec ne! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdo na koho co práskne, to bylo úkolem pro tenhle pořad. Jelikož se ho nedržel jak měl, tak už není vysílán. BLESK se ale tiskne stále, a roky už soutěží s MF DNES v prodejnosti. PAk dlouho nikdo, tedy za těmihle deníky. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto jsem se vždycky leda tak nas**l. Všechny rádoby celebrity nám ukazovaly kolik mají párů bot, jaké hadříky nosí jejich psi, kde nakupují třička za desetitisíce a v jakých "normálních" baráčkách bydlí. Některé reportáže byly sice docela zajímavé, ale jinak... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Když to uváděla Hornová, tak se to ještě jakžtakž skousnout dalo, ale jakmile do moderátorského křesla usedla Hrachovcová, tak jsem to přestal sledovat. I když kdysi dávno jsem v jednom burválu četl, že měla nařízeno se tak ztřeštěně chovat, takže vlastně nevím. Ale i tak, tento pořad si více než dvě hvězdy nezaslouží. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Seriózne vážne je mi veľmi smutno z tohto programu teraz, keď to hodnotím, lebo si uvedomujem jeho zvrátenosť a to ho takmer vôbec nepozerám, videl som ho len útržkovito, no viem o čom je. Toto je totálne choré, rozoberať život akože vytvorených celebrít, také televízne klebety, bulvár, otras. Ten kto to pozerá musí mať asi veľa času na plytvanie. ()

Reklama

Reklama