Reklama

Reklama

Nikdo neví o celebritách více než my! Vstupte s námi do života hvězd. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Co je? Co si to dovolujete? Pět procent? Vždyť v pravdivém publicistickém pořadu Prásk je poměr gejínů vůči těm, co preferují kusy prochcaného masa opačného pohlaví, nejméně půl na půl! Tak to koukejte dorovnat. Klauniády Volopíčové (z neznámých důvodů nezpochybnitelné vůdkyně stáda) a ostatních zbytečných jedinců stojí za plnou palbu, ne? Vypůjčím si od klasika - je to tam samý debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, ale pozor, změna - vzadu stojí dvě kurvy vedle sebe. Je šokující, jak se národ trapně cuká, místo aby zakoupil product placement a dopomohl mediálně se prostituujícím zoufalkám (a zoufalcům) k odvrácení jedné z desítek exekucí. To lížou opatek Partyšové či cumlají tukem vyztuženého svraštěra spratka z Řeporyj pro srandu králíkům? Vzpamatujte se, kola kapitálu se sama neroztočí, koukejte se zamindrákovat z toho, co nemáte, při pohledu na vymyšlené statky elity národa, rozkurvěte si kvůli tomu život, vztahy i psýchu a všem bude lépe! ()

MichelSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Tento program a jeho vysoká sledovanosť my pripomína záchody na strednej ,ktoré boli tak ošťaté,že po čase už aj normální šťali ešte v chodbe,možno nechceli byt len oštaný,ale nakoniec nemali beztak na výber a suché ostalo jedine rozbité chýbajúce okno v ktorom odraze kedysi mnohý hladali silu (ne)skočit a pod ktorým bol dnes zato o to kvalitnejší "rybníček" a "záujem" okoloidúcich ,bulvár vás dostane a spraví jedného z nich,teda než pochopíte že treba ísť von ku kríčku,alebo nemočit a zomriet viz Iveta,ktorá mala k oknu blízko... Asi nemala nádej aj ked bola suchá,alebo nemala seba...? Možno to neni o bulváre o Ivete,ale škodoradosti nás spoločnosti,alebo o nás,nádeji..? Možno iba o zlej hygiene,exhibiocinizmu... Spánkovom deficite...? ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Už proto, že v 80% ani netuším o koho se jedná ( polovinu jmen neznám a ani mi není jasné proč bych je znát mněl a druhou polovinu sice nějak z doslechu znám, ale zase mně nezajímá kolik toho snědly na večírku ) se vlastně ani nemůžu plně vyjádřit k tomu, jak moc jsou to zajímavé informace a nakolik jsou důležité pro můj osobní život. Přiznám že občas na to mrknu. Když je tam ta parodie na člověka jménem Novotný ( syn stejně vypatlaného otce ) ihned přepínám, protože na tu jeho chrchlavo-koktavou mluvu, nemám asi ty správné mozkvé buňky. .Abych to tak nějak uzavřel, tak dám 1 hvězdu za nějakou tu zajímavost, kterou jsem ještě nevěděl a má v mém životě důležitou roli. Třeba že Ana Geislerová je ve svém vztahu spokojená ( a Já tak můžu zapomenout na to že bych jí šel nabídnout kapesníček zároveň z nabídkou sňatku - život je někdy strašně krutý ) ()

Ostra odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jsem omylem zabloudil do temných hlubin ČSFD. Ale nedělal bych to, kdybych nemusel. To, co jsem totiž stihnul odposlechnout z pouhé upoutávky na toto nevkusné ukájení se nad někým, kdo má rozumu opravdu podstatně méně, než silikonu na kozách, mi přivodilo několikadenní nevolnosti následované už zřejmě doživotním strachem o svůj život v případě, že opět někdy jen omylem svým zrakem nebo sluchem zavadím o zapnutý kanál TV Nova. Hned, jak najdu na ovladači tlačítko nastavení, tak to zablokuju, protože tohle se opravdu nedá. ()

MrAldridge

všechny recenze uživatele

Dnes jsem poprvé a to kvůli Landovi zapnul tuhle kravinu. Když takhle vidím moderátorské (ne)umění mladého Novotného, tak přemýšlím co by tento mamlas dělal, kdyby jeho otec nebyl rádoby komik a levný vyplňovač trapných pořadů nejstupidnějšího média vesmíru. Nechci urazit žádnou profesi, protože si myslím, že každá profese je svým způsobem důležitá...ovšem zřejmě krom profese moderátora Prásk...! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama