Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (305)

LencaN 

všechny recenze uživatele

A další třískání prachů. Však taky proč by to nedělali, když na to děti budou chtít jít. Ale aby udělali příběh něčím zajímavý, o to už se nikdo moc nesnažil. Nebudu si trhat hlavu za to, že jsem to viděla. Ano, je to fajn, je to pohodové a úsměvné. Ale za to vykrádání předešlých dílů a nic navíc prostě musím zaujmout negativnější postoj. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Pohodový příběh, který je naplněný vtipem, nicméně někdy až příliš přehnaným. Na druhou stranu se člověk celkem baví a efekty se zdají být naprosto dokonalé. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Předešlé Kung Fu Panda byly vynikající a tak bylo otázkou, jak tomu bude u třetího dílu a příjemně překvapil. Kung Fu Panda 3 je opět kvalitním filmem. Záporák je vynikající, ačkoliv nepřekonává ani jednoho z předešlých. Animace opět má své kouzlo a je i o něco lepší než v předešlých dílech. Příběh je bezvadný. Možná nejslabší ze série, ovšem stále skvělý. Můžu doporučit. 7,5/10 ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 7/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

Lendak 

všechny recenze uživatele

Jediné, čím trojka prekonala predošlé dva je animácia, a hudba samozrejme. Animácia pomaly dosahuje kvalitu Pixaru a hudba je proste úžasná jak vždy ktorá je dosť netradičná a perfektne dokresľuje hlavného antagonistu. A Bryan Cranston ako Poov otec?! No neber to! VERDIKT: Najslabší diel ale furt dôstojné zakončenie trilógie. 8,5/10. ()

JudgeLemire 

všechny recenze uživatele

Fajn (dočasné, jak jsme se později dozvěděli) zakončení se stále dobrou chemii postav, bojovou animací, některými vtipy a smysluplným příběhem. Samozřejmě potřetí opakovat stejné poselství působí ohraně, spousta vtipů nepadne na úrodnou půdu a hlavně je to potřetí to samé ve větším. Tohle neměla být série. Na jeden film a pár epizodických seriálů dobrá látka, ale 4 snímky  to nestačí. A příběh je předvídatelný. Ale záporák překvapivě povedený, sice ne tak, jako v prvním díle, avšak ve srovnání s dvojkou obstojí velmi. Kouzlo a překvapení, kterým byl první díl se už asi nikdy nezopakuje, tak si pojďme užít všechno, co je aspoň lehce nadprůměrné. Film sám o sobě i jako součást série totiž obstojí. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele

Bohužel slabší než předešlé díly. Nezajímavý záporák, velmi malý prostor pro pětku a Sifua a zejména otravné nové postavy (všechny pandy). Furt se na to dalo dívat, děti si to pravděpodobně užijí, ale mě tento díl zase tolik neohromil. ()

Fida_210 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsem tento film opravdu žral, a naštěstí i po pár letech se věci nemění. Samozřejmostí je, že film je směřovaný pro děti, ale naštěstí má kromě humoru i jiné hodnoty, tudíž i dospělý člověk se u něho může bavit. V průběhu můžeme vidět spousta pouček, smutných chvílí či odkazů na minulé filmy. Děj je rozdělený na 3 fáze a to nějakou aktualizaci postav po druhém díle a představení záporáka s otcem, dále život v tajné pandí vesnici a postupná cesta Kaie a nakonec naprosto brilantní souboj. Kai jakožto záporák je naprosto úžasný. Má impozantní soundtrack, je opravdu silný, má boží charisma a jde si za svým cílem. Hans Zimmer  vytvořil něco opravdu šíleného. Přidal smutným a euforickým scénám tu pravou hudbu, aby se každému divákovi postavily chlupy na rukách, když bude vnímat to, co se ve filmu děje. Jediná věc, která mě na filmu štvala, byla extrémně rychlá kamera, ale chápu, že to bylo směřováno na děti. Kung Fu Panda 3 je prostě super, stejně jako minulé díly. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Trojka organicky pokračuje v príbehu predchádzajúcich filmov a integruje čriepky Poovho života aby ich použil proti novému protivníkovi, ktorého takpovediac vytiahol z rukáva. Po Tai Lungovi, Shenovi sa dračí bojovník musí postaviť ešte silnejšiemu bojovníkovi. Opäť tu máme výbornú zmes akcie a zábavy vo filozoficko-rozprávkovom balení. Produkcia je perfektná a animácia bezchybná. Skvele pracuje s atmosférou, takže behom pár scén zmení smiech na slzy. Poovi si síce na konci pomôže tak trochu deus ex machina a scenárista vytiahne králika z klobúka resp. Poa zo sr*čiek, ale urobí to elegantne, takže tento škrabanček už nepokazí celkový dobrý dojem. ()

Nemezzis 

všechny recenze uživatele

Jestli děláš jen to, co můžeš, nikdy nebudeš víc, než jsi teď.Nic inovativního nepřináší, nadruhou stranu žádné kouzlo z předchozích dílů neztratilo a to je velké +.Animace opět na výbornou. ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Po se vrátil v plné síle, hladový po knedlíčcích lačný po nových zážitcích. Podle mého názoru lepší než druhý díl, ale ne lepší než první. Příběhově někde na pomezí lepšího dílu z Legend o Mazáctví, ale fanoušky neurazí. A mě i trošičku ohromil :-) Letos se máme opravdu na co těšit, Filmová úroda bude silná. 80% ()

ardeas 

všechny recenze uživatele

Troška sklamanie, kam to nakoniec padlo, dvojka mi prišla oveľa lepšia, pričom dávam rovnaký počet hviezd, ale nedá sa to porovnať. Niekam sme sa posunuli, ale chýba tak taká nápaditá dynamika a epickosť. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

tretie pokračovania výrazne zaostáva za prvou a druhou Kungfu pandou ale napriek tomu Vás film nesklame. je zábavný, pekný s klasickým morálnym a mravným ponaučením vhodný pre deti aj pre dospelých. Dalšie pokračovanie už ale robiť nemusia. ako zakončenie série si tretia Panda dokáže udržať diváka a aj keď 1 a 2 ka boli lepšie tak ide stále o veľmi dobrý animák, ktorý sa bude páčiť každému. ()

Uroboros77 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl trilogie. Od začátku do konce jsem se smál od ucha k uchu a hodně mě překvapil "Vau" efekt, který nechyběl. Ten kdo mluví o úpadku byl asi na jiném filmu... :) ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních myšlenek, když jsem uviděl Kaie byla: "Tady se někdo koukal na God of war." Ale dále... příběh mi přišel o něco slabší než u předchozích dvou dílů, i když i zde bylo pár pěkných momentů. Je tu vidět i Poúv pokrok, už o sobě ví, že je silný bojovník a nechová se jako zbabělec, což považuji za klad. Normálně bych dal o bod méně, ale jedna věc mě na KP 3 naprosto uchvátila: 3D!! Už jsem si začínal myslet, že 3D je jen velký humbuk kolem něčeho co za to nestojí. Tady mě poprvé 3D uchvátilo. Užíval jsem si vizuál soubojů Chi, světa duchů, okvětních lístků... zkrátka a dobře od první chvíle jsem zíral víc na to, jak to na plátně vypadá víc než co se na něm děje. Už kvůli tomu 3D musím tu jednu hvězdu do plného počtu přidat. ()

mmajjkii 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, první půlka je pomalejší, ale sem tam padne nějakej ten ftípek, takže pohoda, druhá půlka je svižnější s pár ftípky navíc, co je hlavní nenudilo, 4*, IMDb 8/10, o něco lepší hodnocení než v případě jedničky, páč povedených trojek je jak šafránu. ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama