Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (305)

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Stále stejné vtipy, stále stejné reakce Poa - už to prostě není tak vtipné, humor je na sílu a příběh také slabší. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Dej je tu asi tak do chvíle, kedy Po s otcom odíde do dediny pánd, lebo potom je to len sled zábavných scén. A priznám sa, bavil a nasmial som sa viac ako pri dvojke. Samozrejme, humor nie je to jediné, čo na treťom filme o Poovi, ktorý je jedno ako je silný, jeho, až detské, nadšenie zo všetkého ho neopustí, chválim. Chválim aj zvučku ústredného záporáka Kaia, čo je asi prvý krát, čo som pri tejto animovanej trilógií nejak viac registroval hudbu. Takže som celkom spokojný a tými troma hviezdičkami som si, na rozdiel od dvojky, 100% istý. ()

Zackk 

všechny recenze uživatele

třetí díly zpravidla nejsou dobré - noc v muzeu 3, shrek 3, x-men 3, auta 3, blade 3 - tvůrci veškeré nápady vyplácali na první dva díly a ve třetím už jen vaří z vody, snaží se to udělat rádoby husté a zábavné, ale výsledek je chabý. kung fu panda se snaží pouze být rádoby vtipná, zatímco tam nastrčí tuctového padoucha ze kterého nejde strach a nedává mi žádný pocit vážnosti ani nebezpečí, všechno je v klidu všechno je hustý, smějte se a tleskejte jak němý tuleni. v jedničce šlo opravdu o všechno každou chvíly, tady jde o prd. vhodné pro děti do pěti let ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Problém mezi prvním a třetím dílem je v tom, že ve třetím díle to už prostě nefunguje. Konec byl už všem jasný. Hudba není vhodná, a příběh se celkově propojil do uzavřeného kruhu. Hvězdiček 2 ()

AtomCZ 

všechny recenze uživatele

Po a jeho příběh byl vždy jeden z mých oblíbených, já osobně považuji druhý díl za jeden z nejlepších animáků západní produkce všech dob. Film který vzal vše dobré z jedničky, to vylepšil a ještě přidal své vlastní kvality. Úuuužasná hudba, nádherná animace která nezestárla, postavy tak nádherně rozvinuté a nejen v případě Poa (v tomto ohledu za ním vede Tygřice, obecně druhý díl způsobil že si mnoho lidí dokonce začalo myslet že autoři by mezi nimi i snad chtěli nějakou romanci, ale z toho si oni sami udělali srandu v jednom z dílu pandího seriálu), tolik nápadu kdy například pád paláce je jedna dechberoucí jízda která kombinuje jen dobré věci a ten záporak... Shen je pro mě osobně dokonalý. A to nemluvím ani o bitvách. Jediná chyba dvojky byla to že nebyla delší. Ovšem tady... Třetí díl přišel o svou duši. Ano, animace je krásná a zvláště paleta barev je úchvatná, mini-film o minulosti Oogwaye je něco co bych si dal i jako samostatný celevečerák, ale zbytek...  K této sérii vždy patřil humor, ale ta zároveň věděla i kdy ho dát stranou a nechat mluvit spíš vážnější témata (což opět nejlépe zvládl druhý díl), tady ten humor je i když by být nemusel. I postavy samotné se staly... parodií na sebe samé. Pětka samotná ve filmu prakticky nemá slovo a když ano tak jen aby dala nějaký vtip nebo narážku, to stejné se týká i zbylých postav snad kromě dvou otců. Po samotný, který byl schopný svou nemotrnost a až dětský pohled na svět regulovat, to tady rozjíždí na plné koule, ačkoliv to časem už jen štve a otravuje. A boje? Ty tu jsou vlastně jen dva, z čehož jeden je pojat zase až moc komediálně a hlavně nepřehledně. Není to špatný film, ale v porovnání se skvělou jedničkou a famózní dvojkou je toto jakoby někdo řekl tvůrcům: "Hele, chceme peníze, ty jdou z dětí a jejich rodičů tak ať tam je hodně humoru a něco jako dospělá témata jako ve dvojce nechte stranou. A nebo víte co? Nechte je tam, ale jen je nakousněte." Brzy má vyjít čtvrtý díl, proto píšu tuto recenzi až teď, protože se bojím že až za rok budu toto číst tak budu jen vzpomínat na to jak ta trojka vlastně byla dobrá v porovnání s tím co nám přichystají. A nebo ne... třeba bude nový díl stejně tak úžasný jako druhý, ne-li lepší, ale upřímně... věří tomu někdo? Já myslím že ne. ()

Tomas.Abi 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nádherný film s nádherným námětem a nadějným scénářem, kterému bohužel chybělo k dokonalosti kvalitnější dotažení dialogů. Bohužel v silných momentech přicházeli vtípky, které ubírali na síle celkové myšlence a mě většina postav silně otravovala svou dětinskostí a hloupostí. Čekal bych větší vážnost, ovšem zřejmě nejsem cílová skupina a asi jsem na tento druh filmu starý. Na jednu stranu je to škoda, protože Dream Works je schopný produkovat témata se silnými náměty, které umí dojmout i dospělé. Zde jsem bohužel v momentech, které měli být těmi silnými emočními vyvrcholeními cest našich hrdinů cítil pouze plochost a prázdnotu. Tento film je barevným čínským lunaparkem zábavy, který nabízí hlubokou myšlenku, která se pro mě bohužel nekonala a i přes kratší stopáž jsem byl opravdu rád, že skončila, protože i tak mi přišla ke konci dlouhá. Potenciál vztahu mezi mistrem a hlavním záporákem a Poem a jeho otci byl naprosto nevyužitý a já i přes silné motivy všech hlavních postav cítil jen prázdnotu. ()

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus to už bolo až príliš americké, ale stále jeden z najkvalitnejších animákov, takže neľutujem, že som videl. Navyše sa tvorcom podarilo niekoľko vtipných scén a dej bol celkom premyslený, i keď mi trochu vadilo, že takmer vôbec nenadväzoval na predchádzajúcu časť. To je podľa mňa škoda. ()

ArchAngel_ 

všechny recenze uživatele

Potřetí a zase podobně. V podstatě očekávaný děj, animace pořád parádní, vtip tomu nechybí a je to to, co byly i první dva díly. Takže určitě neposouvá hranice v žádném směru, ale určitě také není zklamáním a špatným filmem. je to to, co to má být. Dobrá odpočinková podívaná pro všechny věkové kategorie. Za mě 75/100 ()

Filooos 

všechny recenze uživatele

Byly pasáže, kdy jsem se přistihl, že spím. Záporný hrdina byl, proti prvním dvěma dílům,podivný Sci-fi zástupce skotu. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Má parádního záporáka (škoda jen, že není plně využitý protože potenciál měl daleko větší). Film by se dal rozdělit na dvě půlky na půlku před návštěvou pandí vesnice, která je hodně dobrá i vtipná a pak na tu druhou, která se zmože jen na padání a žraní což poprvé je vtipné, ale po x té už trapné. Některé scény v trailerech ve filmu ani nejsou a většina vtipných scén je v traileru jinak toho moc vtipného už pak není. Scénář nejspíše psalo nějaké dítě jelikož tolik děr co má jsem ještě neviděl (spoilery skrytá pandí vesnice o které ví jen pandy a Kai se tam bez problémů dostane během chvíle armáda amatérsky vyzbrojených pand jen s Poem a Tygřicí porazí několik mistrů kung fu) Potěšily i scény s Oogwayem. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Bylo to ještě trochu víc pro děti než jednička (dvojku jsem neviděl). Takže by měly hodnotit spíš ony. ()

zdenek.fedar 

všechny recenze uživatele

Musim se k něčemu přiznat. Když za mnou přišla moje sedmiletá dcera, že by chtěla jít na kung-fu Pandu, tak jsem se tvářil dost skepticky, ale když jsem odcházel z kina, tak jsem měl úsměv od ucha k uchu a měl jsem pocit skvěle stráveného času s mojí rodinou a o to přeci jde u rodinných filmů ne? Za mě jednoznačně čtyři hvězdy......... ()

BR23 

všechny recenze uživatele

No rozhodne som čakal niečo viac. Začiatok bol veľmi dobrý: nápad so záporákom ktorý unikol zo sveta duchov v ktorom bol uväznený sa mi pozdával. Pekne vyriešený problem s tým odkiaľ zobrať nejakého záporáka ked su všetci uz porazení. Páčilo sa mi spomenutie čchi a vesmíru ( som zástanca budhizmu ). Efekty boli ok, hlboké mýšlienky kt. dajú omnoho viac než hyperaktívni Mimoni a pod. humor trochu slabší, recyklované vtipy su predsa len o niečo menej vtipnejšie (schody). Rád by som tam videl súboj nefritového Šifua s Tigricou, využitie toho nefritového Majstra Ugveja proti Poovi, (predsa len sa jedná o dvoch najlepších majstrov myslím tým Šifua a Ugveja, a aj napriek tomu že by to boli len zelení ,,zombíci,, a nie oni sami, malo by to myslim váhu) tieto dva súboje týchto dvoch dvojíc by mohli prebiehať paralelne, v presne načasovaných sekvenciách ( trebárs aj spomaľovacky ) a s tou epickou hudbou v pozadí by to bolo perfektné, už to vidím... Proste orgazmus. Avšak nestalo sa. (Asi kvôli detickam, aby to zvládli spracovať, tak to bolo tak detinsky ľahko vyriešené a jednoduché) No a ešte jedna vec ktorá tam síce bola ale nedostatočne a inak nez som chcel. Mohli vysvetlit prečo by bol Po ,,dračí,, bojovník. To ze tam ukázali draka bolo super ale chcelo by to aj nejaký hlbší koment (trebárs povedaný majstrom Šifuom alebo Ugvejom) niečo co by vysvetľovalo tu analógiu s drakom- ako mýtickou bytošťou. Určite by sa niečo pekného nato našlo. Uz teraz ma napadajú mnohé možnosti. No co uz. Dvojka ma bavila viac ( ten páv v roli záporáka bol fantastický- je to dôvod tak vysokého hodnotenia ) jednotka tiež (nové prekvapenie dosud nevidené) toto po prvý krát trochu sklamalo ( prílišné očakávania, nevyužitý záporák, absencia tých súbojov) i ked nie o moc, hoc to malo OBROVSKÝ potenciál. Dávam 70% .....P.S: majstra Šifua mám najradšej, zelenú farbu tiež. :D ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

Neskutočne som sa zaradoval ked som sa dozvedel o pokračovaní Pandy. Presne som dostal to čo som očakával komédiu,super animáciu, príbeh.Pre mňa zatiaľ najlepší animák tohto roku. ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama