Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (305)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už tomu chybí originalita, nápaditost se sice nevytratila, ale už to prostě není jako při prvním díle. I když se o to tvůrci očividně snažili. Jednička byla skvěla, dvojka byla vcelku dobrá... Trojka, byla bohužel docela nuda. Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Ničím zajímavá a vyčnívající rychlokvaška pro děti. Líbila se mi hudební stránka a animace. Asi bych to ukončil jako trilogii a hotovo. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Reklama

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Prožitek z tohoto filmu je tím lepší, čím více v sobě dokážete probudit dítě. Takže.... Týýýý vado! Zvířátkáááá!!!! Knedlíčky! Kopání do koulí! Brnění, blinkání. Jůůůů... BUM! BUM! BÁC! Pak letěla obří hora a TŘÍSK!!! Fííí-hááá, a pak se tam mlátili. A pak kouleli! A pak - to bys nevěřil - se mlátili objímáním. A.... chci umět Kung Fu!!!! Hned!!! --- Jeden ztřeštěný nápad za druhým. Docela charismatický záporák. Na druhou stranu ne příliš kvalitní příběh, který byl vystavěn primárně pro dané gagy. Co z toho máme? Velice pohodovou a animačně perfekcionistickou podívanou, která má svůj vlastní vizuál s asijskou atmosférou. Takže není to dokonalé, ale já se bavil. 75% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Asi lepší než dvojka, ale vzhledem k tomu, že mi celá tahle série byla vždycky tak nějak celkem buřt (ale ne, že by se mi nelíbila), tak je to vlastně celkem fuk. Na jedničku to rozhodně nemá, ale hned po ní je to nejlepší díl série. Příběhově je to sice opravdu slaboučké (pokud tam tedy nějaký příběh najdete, v tomhle případě na to opravdu nesmíte moc hledět), ale po zábavné stránce je to fajn a celkem to plní svůj účel. Kung Fu Panda 3 je další z řady totálně zbytečných loňských pokračování, ale naštěstí dopadl ještě docela dobře a přinesl celkem fajn podívanou plnou nových a nezajímavých postav, ale zato s fajn akcí a tradičně dobrou starou partou původních postav. Asi už to nikdy neuvidím, ale kvality tenhle díl zcela určitě má. 75%. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama