Reklama

Reklama

VOD (1)

Pracovník farmaceutické společnosti Denning, John Ferguson, který působí jako whistleblower a informuje o nepravostech této firmy, postřílí v sídle společnosti několik lidí a poté spáchá sebevraždu. Na případ Denning je přidělen právní zástupce Tom Miller. Ten ale ztrácí důvěru ve spravedlivý proces, protože Ferguson byl jejich klíčovým svědkem. Když pak Miller sepíše zprávu o jiném případu mafiánské rodiny Gambizzi, Alan Emmerich, jeden z partnerů advokátní kanceláře, ho vyhodí. Millerův kamarád Roger ten den zůstane v práci trochu déle. Emmerich poté pošle ostatní, včetně Millerovy přítelkyně Anny, domů dřív kvůli údajnému technickému problému s internetem. Když Miller opustí budovu, vidí podezřelého muže v obleku, který na zem položí kufřík. Tento kufřík si vyzvedne jiný muž, který s ním vejde do výtahu. Zvědavý Miller muže sleduje, díky čemuž vidí, jak si muž z věcí v kufříku sestrojí pistoli a zastřelí právničku Janine. Miller se schová na toaletě, kde objeví mrtvého strážného. Miller instruuje Rogera, aby volal policii. Než to Roger stihne udělat, vrah Rogera najde a uškrtí ho. Najde Millerův mobil v nabíječce a dojde mu, že v budově je ještě někdo a že ten někdo se jmenuje Tom. Podaří se Tomovi zachránit zbylé lidi… (TV Nova)

(více)

Recenze (18)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný, ale na mě až příliš jednoduchý thriller. Obrovská firma jeden vrah a schovávající se hlavní hrdina. Tempo je slušné, už od 10 minuty film našlápne na plyn a nepoleví až do konce, takže o atmosféru a napětí rozhodně není nouze, co mi však chybělo na vyšší hodnocení je lepší provedení vražd, či alespoň nějaký výrazný zvrat, který by mě potěšil, ale na večer ideální zábava. 60% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný thriller, který sice není nic extra, má několik nelogičností (to tam nikde nejsou kamery?) a úplně na hlavu postavený závěr, ale zase na druhou stranu je celkem dost napínavý a má sympatického hlavního hrdinu. Sice to opravdu nic nového nepřináší a na víc jak průměr to nemá, ale podívat se na to dá úplně v klidu, navíc napětí a atmosféru to má, přičemž napětí je docela slušné, dokonce jsem ani nepřetáčel, když už se to konečně rozjelo. 3* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který využívá celkem obstojně klaustrofobní prostředí, ale jinak ničím moc nevyniká. Vrah v téměř prázdné administrativní budově. Je noc, ale není sám. Přežijí ti, co se tu zapomněli? A jaký dopad to bude mít na hlavního hrdinu? Trochu smutné je, že vás odpovědi na tyhle otázky vlastně ani moc nezajímají. Závěr už je nezvládnutým spletencem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Joe Johnston? Wtf??? Ide skôr o nízkorozpočtovú Smrtonosnú pascu, než o druhé P2. Film neobsahuje skoro žiadne napätie, zato obsahuje blbosti (chlapík chce zavolať pomoc. Podarí sa mu dostať sa k telefónu. Namiesto toho, aby zavolal políciu, zavolá manželke domov a tesne predtým, ako jej vyklopí, čo je vo veci, sa za jeho chrbtom objaví vrah a zabije ho.), hovadín (Druhý chlapík sa dostane k mobilu, vytočí 911... a vybije sa mu baterka.), somarín (hoci sa dej odohráva v súčasnosti, v budove sa nenachádza ani jedna bezpečnostná kamera; nielenže si prostredníctvom nej ochranka na prízemí nevšimne, čo sa deje hore, ale vrah sa tam bez problémov prechádza bez masky a na počkanie vraždí ľudí), urážok divákovho IQ (zabijak zistí, že sa niekto pokúšal privolať políciu prostredníctvom netu, preto rafinovane VYTIAHNE POČÍTAČ Z ELEKTRIKY) a všeličoho ďalšieho (hrdina bez váhania obetuje najlepšieho kamoša, na upratovačovi, u ktorého ledva pozná krstné meno, mu však nepochopiteľne záleží. Následne so zabijakom na seba pokrikujú na vzdialenosť cca piatich metov, NAPRIEK TOMU zabijak nie je schopný nájsť ho). Dá sa takýto film rešpektovať? No povedzte. Dá? Tak ja vám to poviem. Nedá. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film, jehož veškeré atributy a charakteristiky smrsknete pod slovo "nezajímavý". To je vážně všechno, co se o něm dá napsat. Ne vyloženě špatný, už vůbec ne dobrý, zkrátka ve všech ohledech tuctový one-building thriller, který se hodí maximálně tak k prodeji za třicet kaček v trafice nebo k vysílání na Nově. Dopoledne. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Když Tom (Max Minghella) spustí kameru, je čas na jeho telefonu 9:35 s baterií více než 50 % a když dostane telefon zpět, je čas 10:33 a baterie nestačí ani na zavolání 911. Baterie iPhonu se během nahrávání obvykle nevybíjí tak rychle. (Johnny.ARN)
  • Tento film se odehrává v New Yorku, protože Tomovo (Max Minghella) telefonní číslo začíná předvolbou 516, což je předvolba okresu Nassau na Long Islandu ve státě New York. Ve filmu je zmíněno, že kancelářská budova se nachází ve „městě“ a New York je nejbližší město okresu Nassau a většina lidí, kteří pracují v New Yorku, cestuje na západ od Long Islandu. (Johnny.ARN)
  • Tom (Max Minghella) nemůže volat 911 kvůli zablokování telefonu, ale každý telefon má možnost vytočit 911, i když je zablokovaný. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama