Reklama

Reklama

Burák v Tokiu

  • USA Tokyo Mater

Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení. Burák, srdce a duše Kardánové Lhoty, vás společně s dalšími oblíbenými postavami ze světa filmu Auta bude provázet na báječné jízdě, při níž se bude celá vaše rodina skvěle bavit. V epizodě Burák v Tokiu se Burák díky běžnému odtahu dostane až do Tokia, kde je podlým vůdcem gangu a jeho bandou ninjů vyzván na závod v driftování. S pomocí svého přítele "Bleskodraka" McQueena a speciálnímu tunningu se Burák pokusí zvítězit a stát se "králem všech drifterů". (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale současně nepříliš zábavné a "vypulírované", jak je jinak divák od Pixarů zvyklí. Je to škoda, auta nebyla zrovna špatný snímek, ale i zde je vidět nevyužití potenciál i trochu menší snaha o lepší vtípky ze strany autorů. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Předfilm k BOLTOVI - PSU PRO KAŽDÝ PŘÍPAD, který je spin-offem AUT, parodií RYCHLE A ZBĚSILE a cross-overem postaviček Pixaru (Mike a Sully v japonské restauraci z PŘÍŠEREK S.R.O., roboti z VALL-I). Od SPEED RACERA jsem takhle nepociťoval při sledování závodů anebo akce rychlost, zároveň jsem se náramně bavil přívalem menších roliček, odkazů a nesčetného množství nápadů v rámci krátkometrážní plochy. A oceňoval stylovou podvratnost a vypravěčskou důmyslnost (vážně jsem nečekal, že v animáku, navíc předfilmu, bude někdy užita figura nespolehlivého vypravěče). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Pixar Animation Studios // Celkom zábavné a jednoduché, taká vtipná jednohubka. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V distribuci běžel tenhle animovaný kraťas jako předfilm k Boltovi - psu pro každý případ. Animace - jak jinak - precizní. Pixar zkrátka umí. Má to i úžasnou dynamiku a slušnou dávku vtipu, tím jsme ale s výčtem předností u konce. Příběh nemá hloubku, stopáž nic takového ani neumožňuje. Jde o pouhou jednohubku k navnadění chuti pro hlavní chod. Svým způsobem reklama na práci studia. Ale stylová a s chutí i znalostí řemesla natočená. Celkový dojem: 70%. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Třetí "Rychle a zběsile" v podání Pixaru? Totální a hlavně pestrobarevný nářez, který potěší jak milovníky rychlých aut, tak i těch animovaných. Musím říct, že v porovnání s "Burákem a Bludičkou" (první krátký film o Burákovi), je tenhle výtvor minimálně o jednu třídu lepší. Btw... Skvělá muzika. !!!MODIFIED!!! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Parodie na The Fast and the furious: Tokyo drift - nejedná se však o samostatný kraťas, nýbrž o jeden z dílů seriálu Cars toon: Mater's tall tales. Nic extra, ale neurazí. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Předzvěst jemně přebarvených Aut 2, která sice pořád baví a oplývá opět řadou vtipných gagů, ale ve srovnání s předchozími kraťasy Pixaru je tohle prostě jenom barevná pohádka ( navíc součást Burákových povídaček a ty ostatní jsou úplně někde jinde) . Čili možná příliš tvrdé dvě hvězdičky. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nádherné a barevné zpracování přebíjí jednoduchou zápletku točící se okolo Burákova vyprávění o opravdu drsné tokijské jízdě. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková parodie Rychle a zběsile v pixarovském podání - vyleštěná auta, auta krásky, plno neónů a reklam, světel, a dost dobrá honička. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zábavné, ale ne až tak moc. O animaci se netřeba bavit, ale ten příběh byl vcelku nic moc. Pobavilo třeba Pro mě, pro Buráka, není nic daleko....Tokyo....Páni budu muset změnit slogan, ale jinak takové obyčejné. ()

Reklama

Reklama