Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maria Puerto přišla o syna, který zemřel za záhadných okolností a jeho smrt souvisí s podezřelým děním ve zkorumpované farmaceutické firmě. Maria touží po potrestání viníků a je rozhodnuta dostat se až k nejvyšším představitelům státu. Ve hře je totiž ještě něco navíc - vývoj bilogické zbraně, která by mohla ohrozit celý západní svět! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Dvoudílný akční thriler o ilegálních zkouškách vakciny na lidech. Prakticky celý film střídá jedna akce druhou, to vše se střídá s intrikami státníků a tajných služeb. K tomu velice slušné herecké obsazení, takže i když podobných filmů tu již bylo několik, tento je zpracován na velice dobré úrovni. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kanaďania sa pochlapili a zlákali do televízneho filmu hneď niekoľko známych, až hviezdnych tvárí. No a je to najmä ich zásluha, že sledovať tri hodiny absolútne predvídateľný konšpiračný triler je celkom zábavné. Všetko je od začiatku dané, sú tu dobrí a zlí, kanaďania kydajú na američanov a Bruce Greenwood je ako kanadský premiér samozrejme dokonalý a bezúhonný sympaťák. Ku koncu sa to celkom slušne rozbehne a pokiaľ to beriete s nadhľadom a napríklad popri filme aj niečo iné robíte (samozrejme, že je to strata času), tak sa v rámci odškrtávania si klišé a sledovania rozklepanej kamery v lacnejšej produkcii relatívne zabavíte. Hodnotím ako tv projekt, nazval by som to ako sympatická blbosť. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Dvojdielny "konšpiračný" thriller skôr televízneho razenia (zhliadnutý na dvd nosiči) s pramálom akejkoľvek akcie. Christopher Plummer však potešil. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Poněkud nezáživné, amatérské, ale hlavně neuvěřitelně dlouhé. Některé momenty jsou povedené, ale jako celek to pohromadě moc nedrží a je to v podstatě taková amatérská, televizní, lehce zapomenutelná záležitost okresního formátu. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane keď sa pokusy na ľuďoch vymknú kontrole?.....Aké intrigy je schopná učiniť vláda aby tieto pokusy ututlala?.........Koľko ľudí zaplatí za chyby, dopustené politickými mafináciami?.......Dozvie sa bežný človek čo sa v skutočnosti stalo?......alebo sa to celé zahmlí a skutočná pravda neuzrie svetlo sveta......môžu si vlády robiť čo chcú ?.....je terorizmus skutočná hrozba, alebo si ten terorizmus vytvárame sami...?................medzi 3* a 4* ale prikláňam sa...... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nemyslel bych si, že můžu dát 4* televiznímu filmu. Obchod se smrtí si je ale plně zaslouží. Necelé tři hodiny slušné atmosféry, dobře vybraných herců (někdy i celkem známých), celý děj je dost kombinovaný, ale v klidu to všechno do sebe zapadne. Navíc je ve filmu několik opravdu vydařených scén, které diváka chytnou a nepustí. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Kdyby všechny televizní filmy byly na této úrovni, tak by to nebylo špatné. Příběh je docela slušný, žádné přehnané nesmysly. Zkrátit o pár minut a bylo by to fajn. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Ono to nebyl až tak špatný film, ale bohužel dojel na svoji stopáž a nepříliš přesvědčivé herecké výkony hlavní "hereckých" představitelů, protože většině jsem nevěřil nic z toho co se tu snažili hrát. Také mi nesedělo mnoho dialogů, kterými se scénář snažil upoutat na špinavost politiků a jejich manipulaci se stádem, které se nazývá "občané". Zvláště rozhodnutí prezidentů po odvysílání rádoby teroristického prohlášení bylo podle mě trochu mimo. ()

Dymnik 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že všechny recenze filmu jsou napsané před mnoha lety jistě není na škodu, když se zde objeví i jedna, která film hodnotí až v době po světové pandemii kororonaviru. Pokud někdo viděl tento film před pandemií ještě s největší pravděpodobnstí nevěřil tomu, že by se něčeho podobného mohl dožít. Pandemie tak do značné míry může zcela změnit divákův pohled a kdyby byl tento film natočen v současné době věřím tomu, že by sklidil mnoho kladných ohlasů a měl tak výrazně lepší hodnocení. Film jsem objevil v obchodě v roce 2020/21 a tomu odpovídá hodnocení. Je velmi zajímavé, že se k tomuto  filmu nedá mnoho najít a vyvstává tak otázka proč tomu tak je.Trailer alespoň mizerné kvality na YT je, ale špatně se vyhledává: https://www.youtube.com/watch?v=s6DaIjzsNPU ()

Reklama

Reklama