Reklama

Reklama

Palast der Republik

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

„We strip civilization of it`s culture, so that there`s only a tribal drumming movement left in the end“. Čtvrtého listopadu 2004 se v největším kulturním domě bývalé NDR, azbestovém molochu před demolicí "Palast der Republik", sešla německá industriální legenda "Einstürzende Neubaten" se stovkou svých příznivců, tzv. supporters. Záznam koncertu, ve kterém uvidíte a uslyšíte všechny tři zúčastněné, obsahuje průřez celou dosavadní tvorbou kapely.

Obsah:
1. Haus der Lüge
2. Armenia
3. Weilweilweil
4. Youme & Meyou
5. Perpetuum Mobile
6. Dead Friends (Around The Corner)
7. Grundstück
8. GS: 1
9. GS: 2
10. Unseasonable Weather
11. GS: 3
12. Vox Populi
13. Was ist ist
14. Ein leichtes leises Säuseln
15. Sabrina
16. Alles (Magyar)

(více)

Recenze (3)

Magyar 

všechny recenze uživatele

Je Velikonoční pondělí roku 2005, stoupám z Lucerny. S mechanickou rozkoší zapínám ciferníčky na saku. Je ze železa. Je zima, teplo, déšť, nevím. Necítím. Proplouvám nad příležitostmi noci, nelituji. Zmoklé kočičí hlavy jako běžící pás. Jsem síla sama. Stačí říct, stačí ukázat. V žilách mi tančí elementární melodie životní energie. Se sílícím elektrizujícím šepotem přibývají světla a zvuky předoucí tramvaje. Dveře se otevřely. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Pár songů mi tam asi chybělo a v prvních 2/3 by se našlo pár nahluchlých míst, ale nakonec kluci(kterým to tady zatím pořád ještě sekne) dovalili to své šrotoviště propletené kabelama a napíchané mikrofónama do parádního finále, které napoví, že pod tema drahýma oblekama se pořád ještě skrývá něco z toho uřvaného undergrounu západního Berlína Osmdesátých let.... Hezké. ()

Reklama

Reklama

Reklama