Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

pro mě vysloveně překvapení, myslím tím milé. Film, i když pojednává často o ne úplně lehkých osudech, plyne celkem v pohodě a ani z kritických situací se nedělají tragédie, což je přístup, který je mi blízký. Možná i proto se mi tento film tak líbil. Humor není nijak vtíravý, objevuje se tu spíš jen tak mimochodem, ale takových vtipných momentů, kdy jsem se zasmál různým poznámkám, situacím, tu bylo celkem dost. Výborná Zellweger v hlavní roli ženy, která po odchodu od manžela, hledá své místo v životě a cestu ke svým dvěma synům. Moc hezký, lidský a originální příběh, nemám důvod nedat plný počet ()

venison 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie s nahořklým nádechem zasazená (do mých oblíbených) 50. let s roztomilou Renée Zellweger, která na "stará kolena" začíná zjišťovat, že se potřetí s největší pravděpodobností nevdá, protože už není tak atraktivní jako slečny ve věku jejich synů.. Navíc v roli sebestředné matky z vyšší vrstvy a nižším IQ naráží na opravdu podivné situace.. Vyprávěno z pohledu jejího syna, který naopak rozumu pobral asi po tatínkovi ;-) ()

Reklama

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Romantická road-movie s popredím hľadania svojho šťastného miesta na západnej pologuli, v pozadí ale s niečím ešte silnejším, a síce zobrazením ženskej a materinskej nezlomnosti, neutíchajúceho optimizmu a lásky pri zabezpečovaní toho najlepšieho pre svoje deti a rodinu, myslím, že často zatracovaná Renée tu našla svoju optimálnu polohu, suverénne ovládla scénu príbehu a nedovolila čo ako dobrým mužským kolegom zatieniť ju, takže 75%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

K ženám, které jsou moc dobré pro práci, mám poněkud odtažitý vztah a přes práh mého domu se nedostanou ani za použití rafinovaných fint. Přesto mne Renée Zellweger asi dvacet minut okouzlovala svou bezstarostnou pitomostí, ale postupně se veškerá radost vytratila a nakonec mi dalo dost práce pronudit se až k závěrečným titulkům. ()

thymus 

všechny recenze uživatele

Je to taková cesta životem s Ann Devereaux (Renée Zelweger) a jejími chlapci, kde se střídají zábavné momenty s těmi vážnějšími, ale i ty v sobě mají vtip. Člověk se nesměje, že by se za břicho popadal, ale humor je zde decentní, takový, který se báječně hodí k roztomilé, poněkud naivní Ann Devereaux, která si ale za všech okolností zachovává glanc, důstojnost, spoustu optimismu i odvahy začínat stále znovu. Ta jízda je pro ni životní maturitou - a obstála v ní. – Renée Zelweger je v této roli báječná. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama