Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké dilema: Carla je úspěšná rozhlasová moderátorka, jejími dietními tipy se řídí snad každá žena v Berlíně. Přesto že ona sama je baculka, díky neúspěšnému vztahu, který vedl k nadměrnému přejídání komfortním jídlem. Když jí do její show zavolá šarmantní a vnímavý Tom ví, že tohle je muž jejích snů!! Teď jen doufá, že její dietní rady budou fungovat i na ní samotné. Ale v okamžiku, kdy začne dřít na svojí postavě, seznámí se s milým Konrádem, který má rád baculaté ženy..... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat... je to jedno klišé posazené na druhým, ale... já se prostě přistihla, jak se při scéně v letadle blbě tlemím a vůbec můžu říct, že ten film byl milý. Hlavní představitelka je moc pěkná ženská, hezounek Tom je podle mě spíš slizounek a Albert byl moc fajn. Čekala jsem horší pokoukání a byla docela mile překvapená. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film na nedělní odpoledne. Na to, že je to od nácků naprosto vtipný a milý film ! Skvěle jsem se pobavil. Nechápu zdejší hodnocení, proto o hvězdičku přidávám ! ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Příjemná německá romantická komedie. Byly v ní zastoupeny romantické i komediální prvky a dalo se na ni dívat nejen v neděli v poledne, ale i ve středu večer. Bavila jsem se a ke srovnání skóre hvězdičku přidám. Kdo má sám nebo v rodině problémy s nadváhou a dietami mi dá za pravdu, že nejlepší je takový beznadějný boj vzdát. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Až moc z toho kouká snaha o německou Bridget Jonesovou,ale přesto bych to neviděla tak černě.Celkem jsem se nad tím i zasmála:)Příjemný oddych na nedělní odpoledne,nic víc od toho čekat nelze. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama