Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ranní infoservis ČT.  Co nás dnes čeká? Jaké důležité události přinese den? O politice, ekonomice, kultuře i společenskénském dění hovoří dvojice zkušených novinářů s hosty nejpovolanějšími. Za tři hodiny se jich ve Studiu 6 vystřídá na dvacet. Jedno mají společné – o tom, co se dnes bude dít, toho vědí nejvíce. Díky nim máte už od rána jasno! Nový den může začít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ne ne a NE!!! . . . Tohle je šílené, samé me(r)diální kydy - a našinec se ptá, KDO TO(?!) všechno platí... Čili poblicistika dle >veřejnochcádní trdlovize< ... a ptejte se pitomci, zač je toho srajda! . . . Ty vytrendované zrůdy (I TY ZVANÉ MUDRLANTY!) blábolící před kamerou nemá cenu soudit, za pár šekelů se d.m.s.n. do objektivu (uf!) i vyblinkají, některá redaktorská soudružka bude možná na povel i kakat... °-[.. . . . A proč je naše soudobá společnost v takových sračkách? Možná i za cenu tohohle typu >pořadů< a té >poblicistické< >veřejnoprávní< (sic!sic!sic!) scény jako takové... . . . Resumé? Zeptejte se soudruha ředitele a pak pochcat... °-(.. - - - - - (Vídáno občas a hnus a NIC !!!, hodnocení 12.1.2013 po mimořádně srajdové voloprezidentské >frekvenci< na >čtyřiadvacítce< 506., komentář zde naprosto znechucený jako osmnáctý - 12.1.2013) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Takmer každá televízna stanica vysiela v pracovné dni, počas ranných hodín, nejakú svoju spravodajskú, publicistickú, informačnú reláciu. Skorým ránom divákov prevedie veselá dvojica mladých moderátorov, prečítajú sa aktuálne správy, trocha toho dopravného servisu, niekoľko viac či menej zaujímavých hostí povie pár slov o svojich aktivitách, zahrá sa zopäť videoklipov... vlastne je to také televízne rádio. Jedným z takýchto formátov, ktorý sa pravideľne objavuje na obrazovkách verejnoprávnej ČT je aj "Studio 6". Nie je to nič originálne, ale občas si to nechám pustené, keď sa doma ráno chystám do nového dňa. ** ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nemám sice rád vstávání před polednem, ale když už to musí být, ke kafíčku a buchtičce je dobrý se dozvědět něco o počasí, dopravě či aktuálním dění... sem tam nějaký ten rozhovor, muzika... prostě v tomhle veřejnoprávní : komerční 1:0. 60% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ranní dávka negativních chujovin anebo ranní dávka pozitivních chujovin. Stačí si vybrat. V létě nebo v zimě do vás tandem moderátorů hrne nepotřebné informace, které by si utřídil a byly by k užitku jen divákovi, který žije mimo mediální sféru a internet zná z vyprávění. V nepěkném studiu chybí moderátorům osobitost, často přijde nezajímavý host jemuž jsou pokládány nezajímavé dotazy a celý slepenec i s počasím je natažený do bezmála nezáživných tří hodin. Vrcholná nuda nemá na ranní náladu žádný vliv, a pokud ano, tak jen a pouze negativní. Kdo nemusí do práce je rád, že může odpočívat, a kdo naopak spěchá do práce určitě nebude věnovat pozornost odpadku z ČT1. To bych chtěl vidět komu tohle ráno běží v televizi. Z toho hnusnéhoa neútulného studia je mně šoufl. Příšernost! Mé hodnocení: 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pražákům těm je tu hej…poslední dobou se už (když už jsem teda tak brzo vzhůru) dívám raději na Snídani s Novou. Tam je alespoň Sanny a pěkná Jurčíková (Jandová). Pokud se tady zrovna neřeší Praha a okolí, což mě zas až tolik nezajímá a chytnu i zpravodajství z celé republiky, tak se na to samozřejmě podívám. Pořád lepší, než číst ty sračky na Novinkách… ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyhovující když člověk po ránu poloslepý snídá a chce se dovědět nějaké novinky:-) Nevím co lidem na tomto formátu může tak strašně vadit. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad měl smysl, před 15 lety , kdy za 25 minut byli 4 či 5 klipů. ted je špatně jeden. A neustále jen samé zprávy pořád dokola. Na můj vkus příliš strohé a nudné. Určitě je to pořad, který si ráno nepůstím, maximálně na pár minut. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

(leden 2014) Pravidelne nesleduji, ale asi jsem pochopil system rannich poradu CT. Zatimco na CT2 bezi priserna poklidna nuda, ktera vas totalne uspi, s nazvem "Dobre rano" (ovsem nekomu muze naopak vyhovovat, kdyz nechce poranu moc hrrrr info a zvuk), tak na CT1 je tenhle vpodstate zpravodajsky porad. Alespon to co jsem videl, byl jakysi blok, ktery se zrejme opakuje nekolikrat, aby se vyhovelo ruznym "spacum". Klasicke zpravy (celkem podrobne, snad na ctvrt hodiny), pocasi, dopravni info, nejaka publicistka...a pak asi nanovo....proste jestli to takhle bezi furt, tak mi to vyhovuje. Osobne nemam chut poslouchat nudne a zdlouhave rozhovory jako v "Dobrem ranu", ktere nesikovne moderuje nesouroda dvojice "Marie Fredriksson" (kdo zna Roxette pochopi) a cesky "Gimli" (pro zmenu pro znalce Pana prstenu:) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo vstává brzo, třeba kvůli dětem, nebo míří brzo do práce, tak může využít služeb Studia 6 na České televizi a nasát základní informace, jako je zpravodajství domácí i světové nebo počasí. Pro ostatní ospalce ztráta času. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Každodenně mě ráno probouzí, než musím zase na studia. Zpravodajství, sport, počasí a většinou i zajímavý témata. Sympatický moderátoři. Já můžu vytknout jenom to, že za hodinu se tam to počasí, sport a zprávy zopakujou snad 5krát. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Publicistika? Haha, leda prd. Nezajímavý moderátoři vykládaj nezajímavý kydy a občas si pozvou nějakýho "hvězdnýho" hosta na rozhovor aneb jak si nejlíp zkazit už tak hrozný vstávání. ()

Reklama

Reklama