Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh Simona Bensoussana známého jako Coco, úspěšného selfmademana, který svou nebývalou elegancí dokázal oslnit veřejnost, politiky i své protivníky. Coca milují prostě všichni. Jenže poté, co se dozví, že má menší srdeční defekt, se Coco stane všem trnem v oku. Všem začne značně znepříjemňovat život, zejména svému zapřísahálému protivníkovi Zerbibovi, své ženě Agathě a synovi Samuelovi, jehož barmitzvah je posunuto o šest měsíců od chvíle, kdy Coco nabude přesvědčení, že zemře. Jenže jediné, co si od svého táty Samuel přeje, je aby konečně dospěl! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dobrej herec se pozná, když dokáže vytáhnout bezvýznamnou filmovou flaksu alesoň do tříhvězdičkových vod a Gady je tady po čertech dobrej. Jeho tělesná komika je neuvěřitelná, je ho prostě plnej film: Je vidět, že Gady má velké zkušenosti s jevištěm a mimikou těla, některé pohyby rukou mě připoměli pohyby Bebela v nějakým filmu. Samotný příběh asi nemá cenu zvát na pitevní sál, prostě je to cvoklá komedie založená na hodně obehrané pointě ve který jsou některé scény zábavné více a jiné méňě. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Prosím tě, co to děláš, jedeš pomalu, jak nějakej ňouma. Šlápni na to a jeď! Ale jsou tu kamery pane Coco. No tak se usmívej." Gady doufám, že jsi tu režijní stoličku už vyhodil, tohle mi nedělej, před tou kamerou je to o sto procent lepší, to mi věř! Když se rozdávaly komediální geny, tak byl Gad Elmalehl v první řadě a pobral jich hned plnou hrst, což dostatečně dokázal v jedné nezapomenutelné show. Tak tady zamhouřím jedno až tři oči a přihodím mu za jeho kukadla, mimiku a za ten nádherný botník, který pořídil své zlatíčkové manželce, zvící velikosti rodinného domku (botník:D), jednu hvězdu navíc. ()

Perunwit odpad!

všechny recenze uživatele

Je to VELMI francouzské. Bublající smoothie potrhlosti a trapnosti, namíchané ze všech myslitelných přiblblých francouzských komedií za 50 let zpět. Všudypřítomná košer propaganda jen připlácne jarmulku na mastnou hlavu hlavního šaška. Fuj! ()

Reklama

Reklama