Reklama

Reklama

V patách má ozbrojené rivaly, a tak bankovní lupič sebere veškerou odvahu a schová se v klidné ulici, kde vyrostl a kde žije jeho milovaná maminka Maniette. Bezcharakterní developer kupuje všechny domy v okolí – má v plánu tuto ulici proměnit v bankovní čtvrť. K úžasu svého syna vede jeho matka tamní obyvatele a společně se snaží chamtivému podnikateli odporovat. Syn Maniettiny důmyslné metody obdivuje. Matka se ho snaží donutit, aby jí pomohl a alespoň jednou v životě se zachoval správně, on však účast na záludných pastech a tajných tricích odmítá. Tahle neuvěřitelně chytře napsaná a vtipná komedie z dílny francouzského režiséra, spisovatele a herce Albert Dupontela vás rozhodně pobaví. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mě,že jsem schopen někdy ocenit svůj nejoblíbenější žánr-francouzské komedie odpadem.V tomhle případě to ale nešlo jinak.A to jsem doufal,že už neuvidím větší kravinu,než byla ultrahovadina Dva blbouni v Paříži..A stalo se.Albert Dupontel by měl zůstat před kamerou,ne se cpát za ní,když to neumí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ivo Knoflíček, jeho špatně namaskovaná maminka, co asi každý večer strká hlavu do barelu s krémem proti vráskám od Vichy, vzduch provoněný závany trapnosti a stylizace připomínající Pánskou jízdu s Dejdarem - podobnou to hrůzu naší provenience. Jasný důkaz toho, že slovní spojení "francouzská komedie" ještě není automatickou zárukou rozkmitání bránice a v případě Gaunera je galský kokrhel vtipu totálně vypelichaný.. ()

Reklama

Niles 

všechny recenze uživatele

Zoskupenie bizarných postavičiek sa tu snaží predviesť niečo ako humor. Je to také trápne až je to niekedy vtipné. No, hlavne že pán doktor získal stratenú sebadôveru. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Už ten začátek, já jsem si říkal, co to tam utíká za klauna, co takhle okatě uniká kulkám a pořád před ním někdo smykem zastavuje auto a neustále z něj střílí z uziny. Celej ten film byl hroznej, trapnej a debilní. Měl jsem ho zaplej, do toho jsem poklízel a nestačil se divit, co v dnešní době člověk dokáže natočit. Byla to taková fraška, jak kdyby se Chaplin objevil ve francouzským filmu. Jenže Chaplin měl to kouzlo osobnosti a dokázal diváka alespoň rozesmát. Dupontel se tímhle akorát tak ztrapnil. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama