Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být pomsta, ale potěšení z lovu je silnější.  Sully je psychotický kriminálník, kterého právě propustili z vězení. Teď má jen jeden cíl – pomstít se policejnímu detektivu Reynoldsovi. Ten jej dostal za mříže a Sully jej navíc viní i ze smrti své ženy a nenarozeného dítěte. V jeho zvráceném plánu „oko za oko“, hraje hlavní roli dcera policejního detektiva Toni. Sully se s ní nenápadně sblíží, aby pak mohl zahájit hru, ve které je hlavní cenou život Toni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Cody Sullivan (C. Thomas Howell) právě vyšel z vězení a první co chce udělat, tak se pomstít Dave'u Robertsovi, detektivu, který ho dostal za mříže. Vymyslí chytrý plán, do kterého angažuje dcerku detektiva Toni. Jeho intriky se ale brzy obrátí proti němu a sám se tak stává obětí. Nyní ale začnou hon, naštvaní studenti... ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Béčkový thriler, kterému je lépe se vyhnout, což bohužel já už nemohu dělat, protože jsem si tenhle film už vytrpěl. Celé je to amatérsky natočené, má to hloupý děj, slabé herecké výkony a u některých postav příšerný dabing. A co mě úplně dostalo byla jedna ze scén, kdy studenti a studentky utíkají z domu, venku se jedna z dívek obrátí, řekne , že musí na záchod a vrátí se do domu, ze kterého právě utíkají. Myslím, že tohle jako ukázka kvalit tohoto veledíla opravdu stačí. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Sully a jeho kumpáni sú takí magori, že vždy, keď niekoho zlepia páskou na koberce k zariadeniu izby, nechajú ako naschvál neďaleko pohodenú žiletku. Túto scenáristickú barličku by som zniesol raz, ale keď sa to opakuje po x ráz, už je to skôr k smiechu. Celý film je tak vlastne o rezaní sa z pásky a unikaní blbej Sullivanovej parte, čo ale po hodine môže nedočkavejším divákom privodiť bolesť hlavy. Dávam na každé zápästie jeden zárez žiletkou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U tohoto braku se velice dobře usíná. Musel jsem hodně bojovat, abych se vůbec dodíval dokonce. K vidění tu jsou jen samé trapné výkony, nelogické chování postav a tragický děj be z špetky napětí. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velká hra by se spíše měla jmenovat velká blbost a bylo by to trefné. Záporák mohl hlaví hrdinku zabít asi tak...moment mrknu se do poznámek...jo tady to mám...cca 157x ale místo toho vždy sáhodlouze kecá a kecá a kecá. Jeho dva komplicové jsou Pat a Mat takže vše jen zkomplikujou a studenti co se buď chtě nebo nechtě dostali do party k hrdince jsou dva normal a dva na ránu. Kdo přežije uhodnete za 5 minut a to je asi tak vše. Vlastně ještě klobouk dolů před taťkou hrdinky když zvedne zadek doma od televize sedne do auta a za pět minut přesně najde místo kde dcerku vězněj no ten chlap je prostě nadčlověk. Holka co zdrhne z baráku a následně se tam vrací vylulat to už je vrchol a podobně trapných scén je tam hafo. Mrkněte na to ať nejsem jedinej kdo s tím ztratil čas. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem surový exploit a dostal jsem lehce podprůměrné thrillerové béčko, které do ne příliš záživných, kalných vod stahuje především příliš dlouhý a místy opravdu vláčný úvod. Ovšem jakmile se Codi Sullyvan a jeho dva lehce dementní poskoci dostanou k realizaci pomsty snímek začíná lehce nabírat na obrátkách a divák se žačne bavit. Codi je správnej psycháč, takže si nebere servítky ani se studentíky, kteří se mu náhodou připletou do cesty, ani se svými kumpány, kteří pohnojí, co můžou. V banku této velké hry je kromě života dívky Toni, který je cílem Codiho pomsty, také balík ulitých peněz. Celkový dojem ovšem došáhne maximálně na dvě hvězdy. ()

NoFiction odpad!

všechny recenze uživatele

Velká hra v podobě nízkorozpočtového filmu, který působí až netradičně hloupě. Podprůměrní herci a hrozně trapná kamera. Vřele nedoporučuji !!! ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je docela zajímavá, ale pak už se jen hromadí jedna nelogičnost za druhou. Nejdříve to vypadá až na 3*, pak se z nich stávají dvě* ale nemá to daleko k jedné*. ()

zanvalzans 

všechny recenze uživatele

Famózny lesný útek teenagerov pred krutým a besniacim psychošom.Šialenec zabil aj svojich komplicov,takže to bol skutočný psychoš.Čo mi vadí že väčšina ludí tu zhebne len po strelnej ráne. ()

juro odpad!

všechny recenze uživatele

trapné herecké výkony - nelogické dějové zvraty - kamera hnus - scény nad jejich hloupostí se mi chce brečet napr. ( studenti utíkají z chaty šílence a venku se holka otočí že se musí vrátit protože potřebuje čůrat :-) -- vždy když studenty někdo zalepí páskou tak je poblíž úplně náhodou žiletka, jednou se to překousnout dá ale pokaždé??? a nakonec 4 přeživší odchází od lesní chaty pěšky a serou na auto které stojí vedle :-) ÚLET ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Tolik hloupostí v jediném filmu - to se hned tak nevidí. Jen namátkou: když únosci vězní teenagery v lesní chatě, jeden z nich se jim představí!!!!, a to svýn pravým jménem!!!! Pak se jim podaří utéct, ale jedna pipina pronese, že se jí chce na záchod a vrátí se zpět do chaty!!!! Nebo, když utíkají lesem s ozbrojeným únoscem v patách, nějaký chytrolín pronese, že si musí alespoň na dvě hodiny odpočinout a trochu se prospat!!!!! A podobných lahůdek je ve filmu nespočet. Tak si říkám - neměla to být spíš satira nebo komedie? Myslím, že by to pak nasbíralo mnohem víc hvězdiček. ()

Reklama

Reklama