Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

HBO přináší třetí řadu oblíbeného komediálního seriálu o pošetilém a vyhořelém bývalém nadhazovači z první ligy Kennym Powersovi (Danny McBride). Poté, co ve druhé sérii utekl ze svého rodného města v Severní Karolíně do Mexika, se vrací zpět do Spojených států jako nový muž. Nebo ne? Kenny přijíždí do Myrtle Beach v Jižní Karolíně - turistické destinace plné obchodů se zábavní pyrotechnikou, minigolfu a opilých nezletilých - a záhadně se mu podaří vzkřísit svou basebalovou kariéru v malé lize Myrtle Beach Mermen. Přestože se sám považuje za krále Myrtle Beach, bojuje Kenny s tím, že stárne, v osobním životě (jeho milovaná April mu porodila syna, a tak se stal otcem) i v tom profesionálním (poměřuje se totiž s novými hráči, včetně nového ruského nadhazovače). Spřátelí se s bývalým zadákem Shanem (Jason Sudeikis), který dá Kennymu varovnou lekci. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1)

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kenny "FUCKING" Powers skóruje i napotřetí. Třetí série je ještě vyladěnější a především vedlejší postavy jsou skvěle napsáné. Příběhově to stále má kam jít. A i v tom všem buranském světě to umí dojmout. 8/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama