Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 2
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (101)

asirtes 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers je v podstate sympaťák s trochu väčšími gulami, ako sú očividne vkusom oplývajúci potomkovia Svätoplukovho semena zvyknutí. Je to síce pomerne rázovité čune, ale z huby mu niekedy doslova lezú seriózne múdra. Veškeré komentáre tu však nabádajú k tomu, že je to hádam spoločensky najnekorektnejší týpek na planéte, ale iste tomu tak nie je. Vysrať sa susedovi pred dvere, zazvoniť a pýtať si od neho toaletný papier je bežná prax Branislava G., ktorého jemnosť ducha, zmysel pre detail a pôvab bizarre finesy, žiaľ Kenny Powers, aj keď v platinovom prevedení McBridea, ešte jaksi nedosahuje. Kenny hovado je, o tom žiadna. Na akom levely ale fungujú taký Laco Déczi, alebo to enormné hovado s nickom verbal to už je záhada blézpič (ako napr. samovoľné zvracanie v spánku už po jednej fľaši vodky), prosto záhada, ktorá zostane záhadou už len preto, že o jej odhalenie stojí akurát tak Mr. Nobody. Ynu, na to sere pes. Eastbound & Down je úmerne zábavná pičovina. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má snad reflektovat současný americký život, ukazovat tu jeho horší stránku. Člověk by až nevěřil, jak to může být zábavné. Potom, co jsem se překousal přes hnusáctví hlavního hrdiny a zvykl si na jeho způsoby, začal jsem mu fandit a zároveň se těšit, kdy si to zase zavaří, kdy někoho zase poníží a kolik přátel zase ztratí. Tento antihrdina je mi v podstatě dost blízky. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Až do posledních minut (a nejvíce posledními minutami) poslední epizody krutý seriál. Zvlášť v nakládání s protagonistou, kterému to ale patří. Kenny Powers je bezprecedentní hovado. Krom sebe samého nedokáže nikoho milovat, namísto ohledů bere steroidy a (což je vlastně docela fajn) nezná přetvářku. Z toho, co řekne, vždy přesně víte, na čem jste. Kenny Powers nijak neskrývá, kým je a oč mu jde. Stejnou bezohledností vyniká celý seriál, ukazující s nadsázkou, na jakém „principu“ fungují Spojené státy americké. Kdo není vítěz, je looser, být někde mezi znamená nebýt. Mimo ostré satiry, vybroušených hlášek a humoru bourajícího hranice vkusu nabízí Nahoru a dolů také překvapivě dojemné okamžiky, kdy mi toho kreténa bylo skoro líto. Každý ze dvou režisérů dokázal do seriálu, vystavěného jako celovečerní film, přispět tím nejlepším ze své tvorby. David Gordon Green dříve natočil několik kritiky ceněných dramat, Jody Hill dvě obhroublé komedie. V obou si zahrál Danny R. McBride, potenciální nástupce již trochu vyčichlého Willa Ferrella. Pár dalších podobných rolí a jeho koncentrát odvrácených stránek amerického smýšlení bude vycizelován k dokonalosti. 80% ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné hlody ako Everybodey wants a piece of my shit... To a herecký výkon Danny-ho McBride-a sú hl. žahákmi tohoto seriálu. Príbeh je tak tupý, ako hl. hrdina sám. A to je ešte lepšie:-D... Vedlajšie postavy ako retardovaný učiteľ hudobnej a feťák barman, sú nenormálne perly tohoto seriálu a určite to tréba vidieť. 83% ()

movie 

všechny recenze uživatele

První serie nekompromisně vraždí. Tvrdá, nepříjemná a politicky absolutně nekorektní komedie s hlavní postavou, kterou je naprosto nepřiměřený, stupidní a sebstřední imbecil, bývalý basketballista, který se po neúspěšně zakončené kariéře vrací do svého rodného města. Tohle je naprosto over the top. Danny R. McBride (trikař z TROPICKÉ BOUŘE) a jako jeden z režisérů Adam McKay (THE OTHER GUYS) - perfektní kolaborace. Teď dávám druhou sérii! // I po třetí sérii stále za plnej počet. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama