Reklama

Reklama

Grace

Trailer

Obsahy(1)

Madeline Matheson je v osmém měsíci těhotenství. Během její nehody plod umírá. Žena naléhá, aby mohla donosit dítě do termínu porodu. O několik dní později se její dcerka narodí živá. Jenže dítě nemá chuť na mléko, ale na krev. Madeline má dilema, kam až zajít, aby zachránila své dítě. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Alternativní vegetariánky, lesby, protivné tchýně, zapáchající dítě lákající mouchy a síla mateřského instinktu. To vše dohromady vytvoří poměrně zajímavý, originalitou zavánějící, film. Ta tchýně u oběda na začátku je tak nechutně geniální, jak jen zlo může být. Strohé, lehce komorní, nijak moc nerozehrané, ve druhé části trošku fádní a konec ne zcela překvapivý, ale přesto je to zajímavé. A představitelky všech tří hlavních hrdinek podávají hodně dobrý výkon. 3,5* ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Atmosféra slušná, od prvních minut jsem cítil podivný vibrace, ten styl natáčení je rozhodně znepokojivý. Čím dál víc to na mě působilo, že mířím k všeodhalující pointě a nakonec jsem se dostal k nicodhalujícímu něčemu. Není vysvětleno, proč mouchy, proč černej kocour, proč odpor k doktorům, kdo ženy na konci...škoda, po zajímavých nápadech se jen klouzalo. 7O% ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Síce koniec filmu to ako tak zachránil, ale inak to bola nuda snažiaca sa o napínavý psycho triler či drámu, alebo o čo sa to snažilo. Film mal velký potenciál stať sa dobrým hororom, pretože nápad kde nevorodenec nechce materské mlieko, ale krv tu ešte nebol, tešil som sa... takto tu máme premrhaný nápad :( ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Antikoncepční obhajoba vegetariánství. Jordan Ladd hraje jak o život, scénář se rozhodně nebojí zabrousit do kontroverzních vod, ale přišlo mi, že si Paul Solet stísněnou atmosféru neumí dobře ohlídat a tak je to často docela nuda, které by slušela mnohonásobně kratší minutáž. Čekejte velmi komorní psychologický výcuc dobré nálady a možná nebudete zklamáni. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dívky a mladé maminky by se měly vyhnout tomuto hororu/dramatu za každou cenu!!! To musím zmínit hned na začátku. Na filmu bych ocenil, že je originální a že se snaží být co nejvíc odporný, ale přitom netlačí příliš na pilu, proto působí i částečně uvěřitelně. Líbí se mi, že Grace inklinuje spíš k psychologickému hororu než exploitation a tak stojí převážně na dobrých hereckých výkonech, scénáři a atmosféře hnusu. Krví se zde opravdu nešetří. Naopak mi vadilo chování té tchýně, několik hloupostí a trochu moc viditelná vegetariánská agitka. Když to vezmu celkově, tak mám z Grace pocit spíš mírně podprůměrný, ale o vyloženě špatný horor se nejedná. 45% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Paul Solet sa rozhodol natočiť tento film po úspechu krátkometrážnej snímky s rovnomenným názvom, ktorý takisto režíroval. (FromHell)

Reklama

Reklama