Reklama

Reklama

Párty na klíč

(seriál)
  • USA Party Down
Trailer
USA, (2009–2023), 12 h 16 min (Minutáž: 26–32 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Adam Scott, Ken Marino, Ryan Hansen, Martin Starr, Lizzy Caplan, Megan Mullally, Jane Lynch, Jennifer Coolidge, Kristen Bell, J.K. Simmons, Joey Lauren Adams (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Seriál Párty na klíč vypráví o losangeleské cateringové společnosti, ve které pracují hollywodští rádoby herci, spisovatelé, modelky, hudebníci, kteří si vydělávají jak se dá a doufají, že jednou konečně prorazí.  Situační komediální seriál Párty na klíč se zaměřuje na skupinku umělců z Los Angeles, kteří pracují pro cateringovou společnost a zároveň doufají, že se jim konečně podaří prorazit. Aby zaplatili účty a současně měli příležitost ukázat své umění, berou jakoukoli práci, včetně dětských oslav narozenin. A věřte, že se často musejí vyrovnávat s opravdovým ponížením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Víc než kdy jindy kvalita kolísá díl od dílu, neboť místo, pořadatelé i účastníci jsou pokaždé jiní, respektive jinak ulítlí. Ale když se to zrovna povede, stojí to za to. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mně jsou ty postavy hrozně nesympatické. Navíc vědomí, že by uspořádali jednu takovou party, a už si neškrtli, je čím dál silnější. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Are we having fun yet??!!" --- Not at all. Zábavnost jednotlivých dílů se odvíjí čistě od prostředí, a bohužel drtivá většina první série se svou atraktivitou v tomhle směru blíží nule (důchodci čestnou výjimkou). Samy ústřední postavy jsou pak dost nezajímavý, ba přímo otravný (Marino a Lynch). Jen Lizzy si s velkou chutí střihla něco trošku jinýho než obvykle ve filmech - tuhletu "confused girl" hraje famózně. Nicméně doporučil bych to asi jen kvůli ní, což je na tak (minimálně v USA) populární seriál zatraceně málo. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Seriál z poměrně originálního prostředí s průměrnými dialogy a občas solidnějším fórem drží nad vodou bombastické herecké obsazení (herci převážně z Veronicy Mars nebo filmů Juda Apatowa) plus jako sympatická a krásná třešnička na dortu je Lizzy Caplan (Cloverfield). Množství drog a plno/polonahých zjevů a sexuálních narážek je tu ve vcelku reálné rovině vzhledem k tomu, že ústřední parta postav (včetně psycholožky z Two and half men) lítá z jednoho mejdanu do druhého (v každém díle mají samostatnou cateringovou zakázku pro poměrně specifickou skupinu lidí - domov důchodců, garden party, jakési porno Oscary apod.). Hlavní roli dá se říct má sympaťák Ken Marino (Dawson´s creek, nebo lépe Vinnie van Lowe z Veronicy Mars, který tam byl jednoduše absolutně dokonalý, nezaměnitelný a ačkoliv tu jede na půl plynu tak má asi co se týká vtipu nejvíc prostoru). Na rovinu. Pokud vás tady nezaujmou herci a jste zvyklý na vypočítavější sitcom formát komediálních seriálu, tak s Party Down to asi dlouho nevydržíte. Mne se ale to neustále nadávání na kvalitu života zaměstnanců v cateringové společnosti, kteří řeší jak koho ojebat, jak se pořádně zkalit nebo sjet a nebo druhého dokonale ztrapnit a stále přitom stíhat nadávat na demenci klientů opravdu baví. Party down je realističtější komediální seriál, který občas prohodí chytrou větu, občas dobrou hlášku a prakticky vždy mne pobaví. Stylem je to něco na způsob Studio 60, kvalitou scénářů a herců ale je to jasná dvojka. A ačkoliv občas vznikne hodně vtipný moment...... neslyšíte nikdy předtočený smích a i takové věci se cení. btw pokud by tento seriál dokázal přežít první sezónu, tak cca při pěti sezónách se jím mine každý, kdo v komediálním žánru a Hollywoodu něco znamená :-) Tak bohatý casting v kombinaci s cameo roličkama jsem neviděl.... asi nikde. Absolutní peckou byl nástup Kristen Bell do desátého dílu "This is no fucking baseball, this is cattering", kdy rozebere celý náš tým na atomy během několika minut. ()

LucLuc 

všechny recenze uživatele

Are we having fun yet? První série: 70%, první půlka slabších padesát, ale od party ve stripklubu to jede téměř geniálně. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

no to čo malo byť? rádoby o niečom, v čom sa všetci patlikajú a úúžasne si veria. Podľa toho to aj tak vyzerá. ()

veere 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální seriál s úžasnými hláškami, který od půlky první série (5,6 díl) prudce nabírá na rychlosti a zábavnosti. Co dalšího potěší je široké herecké osazenstvo, jediné co mi na tomto seriálu vadí je výměna "mudrující ženy" (od 9 dílu) a to, že existuje pouze 20 dílů. ()

fifas2 

všechny recenze uživatele

Jde o seriálovou jednohubku, která se dá sfouknout skutečně za jediný den, ale zanechá příjemný pocit. Pestré postavy, pohodoví herci, výborné vedlejší role. Vytknout by se dala snad jen zbytečná postava - Lydie (Megan Mullally). ()

Reklama

Reklama