Reklama

Reklama

Glee - Série 4

(série)
Komedie / Drama / Hudební / Muzikál
USA, (2012–2013), 16 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Lea Michele, Chris Colfer, Darren Criss, Jane Lynch, Kevin McHale, Cory Monteith, Heather Morris, Chord Overstreet, Naya Rivera, Jenna Ushkowitz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (5)

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série je přecpaná a postrádá tah na branku. Je tu strašně moc zápletek, ale ani jedna z nich nijak nezaujme a i ty potenciálně zajímavé končí neuspokojivě (bulimie, Katie). Zatímco v předchozích sériích podzápletky vcelku dobře zapadly do hlavní dějové linky, ve čtvrté sérii všechno působí velice epizodicky. Rozdělení děje do dvou linek (McKinley a New York) přineslo víc škody než užitku. Nové postavy jsou vesměs nezajímavé a ani ty původní to kolikrát nezachrání. Finále nic moc. Oblíbené epizody:  01 New Rachel,  04 The Break-Up,  06 Glease,  07 Dynamic Duets,  11 Sadie Hawkins,  14 I Do,  18 Shooting Star,  22 All Or Nothing.  Oblíbené písničky:  Everytime,  The Scientist,  Whistle,  Tell Him,  Anything Could Happen,  Mamma Mia,  Don't Stop Believin' (Rachel),  Hall Of Fame, (+ 28 dalších). ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zmínil Streeper už to není co to bývalo. Pár dílů bylo velmi kvalitních ale většina se jen slabě táhla. Nové postavy jsem si po čase oblíbila ale i tak tomu něco chybí. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není to, co to bývalo. Jsem ale na druhou stránu ráda, že tvůrci dali větší příležitost Blainovi, jeho postavu i herce, který ho ztvárňuje mám strašně ráda. Takže to je pro mě potěšující. Příběhově je to ale hodně slabé, už to nemá z čeho brát a originalita je ta tam. ()

Galerie (277)

Zajímavosti (90)

  • Pieseň "Come See About Me" má choreografiu, ktorá sa schválne podobá na choreografiu k piesni "I Say a Little Prayer" z epizódy Showmance (2009). (dwdb)
  • Ryan Murphy sa na Twitteri vyjadril, že epizóda, v ktorej by sa fotil sexy kalendár, sa plánovala už od prvej série. (dwdb)
  • Kurt (Chris Colfer) tvrdí, že video, ktoré zničilo Cassandrinu (Kate Hudson) kariéru bolo nahraté na YouTube pred desiatimi rokmi. YouTube bol ale vynájdený v roku 2005, sedem rokov pred touto epizódou. (dwdb)

Reklama

Reklama